Hushåll & hushållsapparater

Här hittar du hushållsprodukter till allt från kök till tvättstuga. Titta runt bland våra kategorier och hitta det du söker. Vi har både viktiga hushållsmaskiner, vitvaror, elektronik, sängar och mycket annat ett hem behöver. Köket brukar vara platsen där vi samlas i våra hem och kallar det ofta bostadens hjärta. Detta hjärta förtjänar så klart omtanke. Det behöver inte vara svårt att fixa till köket för att det ska bli exakt så som du vill ha det, med hjälp av Byggmax hittar du det du behöver.

Gör enkelt stor skillnad i hemmet

Att göra om sitt kök och hushåll behöver inte vara svårt. Här på Byggmax har vi lösningar för både oerfarna hemmafixare och riktiga proffs. För det lilla hushållet har vi minikök och du kan välja från ett stort sortiment när det gäller köksskåp och köksluckor. På vår vitvaruavdelning finner du ett nytt kylskåp till bra pris och du hittar mängder av hushållsmaskiner som underlättar sysslorna. Om du är sugen på en tvättmaskin i din lägenhet trots att du bor litet, erbjuder vi dig mindre, toppmatade varianter som får plats i det lilla badrummet. Den medföljande bruksanvisningen gör maskinen enkel att installera.

Underlätta dina vardagssysslor

Att städa och tvätta ska gå smidigt, om du har bra grejer så går det faktiskt mycket lättare att sköta kök och hushåll. Ja, det kan till och med bli riktigt roligt! Vi har både robotdammsugare och centraldammsugare samt dammsugartillbehör så som dammsugarpåsar för att underlätta din städning. Passa också på att göra tvätten till en trevlig syssla och välj mellan torktumlare eller torkskåp i vårt sortiment. Eller välj båda! Och du, när du ändå är igång med hemmafixandet så passa på att byta dina gamla lådhandtag. Vi har en uppsjö av handtag och beslag i vårt sortiment.

Upptäck hur lätt hemmafixande kan vara

Här hos oss på Byggmax hittar du billig, prisvärd inredning och byggmaterial för ditt kök och hushåll. Det behöver inte vara svårt att fräscha upp sitt kök eller hem. Hos oss hittar du grejerna som gör det enkelt och roligt att vara hemmafixare.

Filtrera

416 träffar

Sortera på
BIG BAG
139  kr
Nordiska plast
Finns i flera storlekar
Från 185  kr
Bona
379  kr
Kärcher
Från 800  kr
Bona
259  kr
Nordiska plast
Finns i flera storlekar
Från 98 95  kr
BIG BAG
179  kr
Kärcher
Populär fönstertvätt från Kärcher
399  kr
Finns i flera storlekar
Från 79  kr
39 95  kr
Millarco
Finns i flera utföranden
Från 24 90  kr
Kärcher
Från 1 300  kr
Einhell
Svart, Röd, 1500, kW
789  kr
Boxer
Finns i flera modeller
549  kr
Vileda
129  kr
Powerplus
15L
350  kr
BIG BAG
93 95  kr
Vileda
199  kr
Vileda
129  kr
25  kr
Habo
129  kr