Hushåll & hushållsapparater

Här hittar du hushållsprodukter till allt från kök till tvättstuga. Titta runt bland våra kategorier och hitta det du söker. Vi har både viktiga hushållsmaskiner, vitvaror, elektronik, sängar och mycket annat ett hem behöver. Köket brukar vara platsen där vi samlas i våra hem och kallar det ofta bostadens hjärta. Detta hjärta förtjänar så klart omtanke. Det behöver inte vara svårt att fixa till köket för att det ska bli exakt så som du vill ha det, med hjälp av Byggmax hittar du det du behöver.

Gör enkelt stor skillnad i hemmet

Att göra om sitt kök och hushåll behöver inte vara svårt. Här på Byggmax har vi lösningar för både oerfarna hemmafixare och riktiga proffs. För det lilla hushållet har vi minikök och du kan välja från ett stort sortiment när det gäller köksskåp och köksluckor. På vår vitvaruavdelning finner du ett nytt kylskåp till bra pris och du hittar mängder av hushållsmaskiner som underlättar sysslorna. Om du är sugen på en tvättmaskin i din lägenhet trots att du bor litet, erbjuder vi dig mindre, toppmatade varianter som får plats i det lilla badrummet. Den medföljande bruksanvisningen gör maskinen enkel att installera.

Underlätta dina vardagssysslor

Att städa och tvätta ska gå smidigt, om du har bra grejer så går det faktiskt mycket lättare att sköta kök och hushåll. Ja, det kan till och med bli riktigt roligt! Vi har både robotdammsugare och centraldammsugare samt dammsugartillbehör så som dammsugarpåsar för att underlätta din städning. Passa också på att göra tvätten till en trevlig syssla och välj mellan torktumlare eller torkskåp i vårt sortiment. Eller välj båda! Och du, när du ändå är igång med hemmafixandet så passa på att byta dina gamla lådhandtag. Vi har en uppsjö av handtag och beslag i vårt sortiment.

Upptäck hur lätt hemmafixande kan vara

Här hos oss på Byggmax hittar du billig, prisvärd inredning och byggmaterial för ditt kök och hushåll. Det behöver inte vara svårt att fräscha upp sitt kök eller hem. Hos oss hittar du grejerna som gör det enkelt och roligt att vara hemmafixare.

filter-white Filtrera

301 träffar

Sortera på
Kärcher
399  kr
59 95  kr
BIG BAG
149  kr
BIG BAG
189  kr
Kärcher
800  kr
Finns i flera storlekar
Från 79  kr
Bona
Moppstativ, Cleaning Pad och rengöringsmedel
399  kr
BIG BAG
99  kr
Vileda
129  kr
Einhell
Svart, Röd, 1500, kW
789  kr
Vileda
129  kr
Einhell
649  kr
Kärcher
1 378  kr
Vileda
199  kr
37 95  kr
Kärcher
879  kr
100 ml
94  kr
WOLF-Garten
209  kr
Bosch Power Tools
Finns i flera utföranden
Från 849  kr
Millarco
30 90  kr
6  kr
Boxer
Finns i flera modeller
549  kr
Bosch Power Tools
669  kr
Wolfcraft
82  kr
24 95  kr
Vileda
139  kr
Kärcher
189  kr
1 meter
195  kr
Bona
269  kr
Kärcher
4 909  kr
Vileda
79  kr
Char-Broil
609  kr