PrislöftePrislöfte

Prisgaranti

Hos Byggmax handlar du alltid till låga priser – både i butik och online. Vi är så pass säkra på våra låga priser att vi vågar ge dig ett prislöfte. Om du hittar samma vara till ett lägre pris hos en konkurrent* matchar vi priset och ger dig 10 % av mellanskillnaden tillbaka. Hur bra är inte det!?

För att vara säkra på att du får det bästa priset just nu gäller prislöftet upp till sju dagar efter inköp. Butiksvaror matchas mot butiksvaror och webbvaror mot webbvaror. 

 

När gäller prisgarantin?

Byggmax prisgaranti kan endast nyttjas i butik på butiksvaror (ej på varor som enbart kan köpas online). Garantin innebär att om du som kund hittar motsvarande vara till ett billigare pris hos en lokal konkurrent, så erbjuder vi dig samma pris – plus 10% av mellanskillnaden. För att prisgarantin ska gälla krävs att du visar konkurrentens aktuella pris i en prislista eller annons. Om prisgaranti önskas för onlinevaror kontaktar ni Byggmax kundtjänst.

  • Prislöftet gäller för lokala konkurrenter. 
  • För att prislöftet ska gälla måste du visa konkurrentens aktuella pris i en prislista eller annons. 
  • Varan måste vara likvärdig: samma varumärke, färg, storlek, prestanda etc.

* Prislöftet gäller även varor hos våra systerbolag Buildor och Skånska Byggvaror där vi matchar priset men ej ger 10 % extra.

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikel- och prisinformation och förbehåller oss rätten till ändringar.