Golvpapp & grålumppapp

Glöm inte underlaget när du ska lägga nytt golv. Med golvpapp under golvet får du ett stabilt golv som är skönt att gå på. Få ett utmärkt underlag för ditt golv med golvpapp från Byggmax.

Grålumppapp – smidigt och bra golvunderlag

Grålumppapp är ett golvunderlag av returpapper samt textil- och syntetfiber. Genom att ha golvpapp som golvunderlag får golvet en jämnare yta. Golvpappen fungerar även som stegljudsdämpning vilket bidrar till en mer trevlig inomhusmiljö. Dessutom är grålumppapp särskilt bra vid värmeöverföring från golvvärmesystem. Har du golvvärmesystem ska golvpapp läggas kant i kant ovanför ångspärren. Behöver du anpassa storleken kan grålumppapp enkelt skäras till med kniv. Grålumppapp innebär rätt och slätt ett effektivt golvunderlag som också är lätt att jobba med.

Köp golvpapp till bra pris hos Byggmax

Se till att golvläggningen blir så bra som möjligt med ordentligt golvpapp under. Få ett golv i världsklass genom att köpa både golv och golvpapp till bra pris och bra kvalitet hos oss på Byggmax. Beställningen av golv och golvpapp kan du göra tryggt och bekvämt på vår hemsida.

filter-white Filtrera

3 träffar

Sortera på
Från 99 95  kr
Från 109  kr
219  kr