Jul

God Jul önskar vi på Byggmax!

Vintern är den mörkaste tiden på året och därför har vi på Byggmax all belysning och dekoration för att lysa upp och sprida en härlig julstämning. Här hittar du all belysning och dekoration för att julen ska bli perfekt även fast det kanske inte alltid ligger snö på marken. Handla enkelt och tryggt inför julen hos Byggmax.

Skapa en personlig julstämning hemma med adventsljusstakar och ljusslingor i fönster och vrå. Vi har samlat allt det bästa från kända varumärken som bland annat Konstsmide som erbjuder energisnål belysning för funktion och dekoration. Vi har adventsljusstakar och julstjärnor både i moderna och traditionella modeller i en mängd olika färger. Adventsljusstakarna varierar i tid när de ställs fram. Vissa ställer fram den första advent och har kvar dem till tjugondag knut, medan andra tar fram dem långt innan första advent för att lysa upp de mörka månaderna som faller in i slutet av året. Köp din julstjärna eller en adventsljusstake på Byggmax och lys upp den mörka vintern! Hänger du julstjärnan i fönstret, eller har den på fönsterbrädan, blir det även en vacker syn för förbipasserande. 

Belysning är en given del av inredningen och kan helt förändra ett rum. Häng upp ljusslingor i taket, längs väggen eller låt dem vara en del av bords dukningen. Vi har ett mycket brett sortiment av olika ljusslingor och ljusnät stora som små lampor med olika utseenden och ljus. Vi har ljusslingor för både inom- och utomhusbruk för att du ska kunna lysa upp tillvaron hela vägen till din entré. Lys upp buskar, trädgården, balkongen eller altanen och skapa en mysig atmosfär. Ljusslingor är även en perfekt partydekoration. När mörkret drar in hjälper ljusslingorna till med att lysa upp festen. Byggmax har bland annat ljusslingor för halloweenfesten, kräftskivan och julfesten.

 

Julgranar för alla hem

Få föremål sprider så mycket julstämning som julgranen. Vi erbjuder både plastgranar och äkta granar, vilken passar ditt hem bäst? Plastgranen är perfekt för dig som vill undvika barren och ha en gran som håller år efter år. Medan den äkta granen doftar gott och du får själv välja den vackraste granen som passar ditt just ditt hem. Att dekorera julgranen är i många familjer en tradition där hela familjen är delaktig och vi erbjuder därför ett brett sortiment av julgransbelysning med olika utseenden och ljus för att göra granen ännu vackrare. Julgransbelysningen lyser upp hela rummet med ett vackert sken.


Dekorera med belysning

Det är dem små detaljerna som gör julen komplett. Här finns både inomhusbelysning och utomhusbelysning för alla hem. Låt lekfulla juldekorationer lysa upp din trädgård, en LED älg, ren eller isbjörn? Djuren väntar på att få flytta in. Vi har även ett brett och spännande sortiment av bordsdekorationer med allt från LED-änglar till mysiga julbyar.

Vi vill att du ska känna dig trygg i hemmet och därför erbjuder vi bla batteridrivna vaxljus för att du ska kunna somna tryggt i soffan utan risk för brand.


Håll dig varm med Byggmax

När kylan är här har vi allt för att hålla dig varm. Vi har ved och pellets i mängder. Pellets är en ren naturprodukt som består av spill från träindustrin, så även här kan vi handla med gott samvete för klimatet! Byggmax pellets håller den högsta kvalitetsklassningen enligt svensk standard. Vi erbjuder även vedkorgar av olika slag för att enkelt hjälpa dig att bära in ved och förvara den på stiligast möjligast sätt. Är du riktigt händig så kan du även bygga en egen. Vi guidar dig hela vägen från början till slut. Se guiden till vedbäraren här och vedkorgen här.

God jul önskar vi på Byggmax!

Produkt 1-24 av 54

 1. KUTTERSPÅN 100L, CA 20KG
  770x350x370 mm
  KUTTERSPÅN 100L, CA 20KG
  Pris från
  64 95 kr /st
 2. LJUSBAND SHAPE 1.5M LIGHTSON
  3000K 10W LED
  LJUSBAND SHAPE 1.5M LIGHTSON
  Pris från
  229   kr /st
 3. Kungsgran
  Nordmannsgran, 175-220cm
  Kungsgran
  Pris från
  189   kr /st
 4. Julgransslinga 150 LED
  Gnosjö Konstsmide, IP20
  Julgransslinga 150 LED
  Pris från
  199   kr /st
  A
 5. Julgran
  Rödgran, 180-220cm
  Julgran
  Pris från
  99   kr /st
 6. Julgransfot
  Höjd 19 cm, diameter 30 cm
  Julgransfot
  Pris från
  79 95 kr /st
 7. Vedpiedestal Clean
  115 cm, svart
  Vedpiedestal Clean
  Pris från
  399   kr /st
 8. Batteriadapter för AAx4 Konstsmide
  6V/IP20
  Batteriadapter för AAx4 Konstsmide
  149   kr /st
 9. Plastjulgran Halv 180 x 118 cm Nordic Winter
  Med belysning
  Plastjulgran Halv 180 x 118 cm Nordic Winter
  1049   kr /st
 10. Plastjulgran 120 x 82 cm Nordic Winter
  Utomhusbruk, med belysning
  Plastjulgran 120 x 82 cm Nordic Winter
  749   kr /st
 11. Plastjulgran 150 x 106 cm Nordic Winter
  Mix, med belysning
  Plastjulgran 150 x 106 cm Nordic Winter
  1499   kr /st
 12. Julgransbelysning 16 ljus 230V
  Gnosjö Konstsmide
  Julgransbelysning 16 ljus 230V
  Pris från
  99 95 kr /st
  E
 13. Plastjulgran 90 x 48 cm Nordic Winter
  Utan belysning
  Plastjulgran 90 x 48 cm Nordic Winter
  299   kr /st
 14. Batteriadapter för AAAx2 Konstsmide
  3V/IP20
  Batteriadapter för AAAx2 Konstsmide
  129   kr /st
 15. Plastjulgran 90 x 48 cm belysning Nordic Winter
  Med belysning
  Plastjulgran 90 x 48 cm belysning Nordic Winter
  449   kr /st

Produkt 1-24 av 54