Impregnerad trall

Hos Byggmax hittar du Sveriges mest sålda trall – självklart av svenskt, NTR-klassat trä till riktigt bra priser. Tryckimpregnerad trall är perfekt för dig som ska bygga en altan. Det är ett prisvärt virke som är hållbart mot fukt och röta. Allt Byggmax tryckimpregnerade virke är NTR-märkt. Det innebär 20 års rötskyddsgaranti.

Impregnerad trall i olika dimensioner

- 22x95 Trall Impregnerad Grön är ett klassiskt altanvirke, den är dock något vek och går man på en sådan altan kan man känna att det sviktar lite. Vill man trots detta använda denna kan man få den stadig genom att sätta reglarna under tätare.

- 28x120 Trall Impregnerad Grön är en vanlig, slät trall. Inga konstigheter.

- 28x120 Rillad Trall Impregnerad Brun har en slät sida och en räfflad sida. Med den räfflade sidan får du både möjlighet att leka med mönster i bygget, samt ett effektivt halkskydd. Denna trall har ett exklusivt uttryck och ger en lyxig känsla.

- 28x120 Rillad Trall Impregnerad Grön ger precis som den bruna trallen två möjligheter. Räfflad eller slät. Den räfflade sidan passar utmärkt för altaner som byggs i anslutning till pool eller om du ska bygga en trappa.

- 28x145 Trall Impregnerad Grön Denna trall är bredare vilket ger den ett exklusivare intryck. Den går också något snabbare att lägga.

- 34x145 Trall Impregnerad Grön är en rejäl trall som ger en känsla av lyx och stabilitet. Trallen är stadig och håller formen år efter år. Perfekt för dig som ställer höga krav på din altan.

Varför välja impregnerad trall?

Vi har riktigt bra trätrall som låter dig njuta av din utomhuskonstruktion i många år. Impregnerad trall behöver inte underhållas utan garanterar ett långvarigt skydd mot främst röta. Vill man däremot behålla det fräscha utseendet bör man med jämna mellanrum bestryka det med träolja. Denna behandling hjälper även virket att bättre motstå vissa formändringar som exempelvis sprickbildning i starkt utsatta lägen som på husfasader. Impregnerat trä kan också ytbehandlas som vanligt trä efter ett år. Virket skall vara torrt då det behandlas.

Köp impregnerad trall hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av impregnerad trall som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken impregnerad trall som vi kan erbjuda.

Filtrera

12 träffar

Sortera på
Från 16 95  kr /m
Från 12 95  kr /m
Från 14 85  kr /m
Från 24 95  kr /m
5  kr
Från 34 95  kr /m
Från 24 95  kr /m
23 95  kr /m
169  kr
25 95  kr /m
24 95  kr /m
Golvplatta i trä
49 95  kr