Trädgårdshandskar

Trädgårdshandskar är ett måste för alla som älskar att arbeta i trädgården. De skyddar händerna från taggar, stickor och andra obehagliga överraskningar som kan dyka upp när du arbetar med växter och jord. För att hitta de bästa trädgårdshandskarna för dina behov är det viktigt att tänka på material, passform och kvalitet.

Välj rätt trädgårdshandske

Materialen som används i trädgårdshandskar varierar från syntetiska till naturliga fibrer. Syntetiska material är vanligtvis mer slitstarka och vattentäta än naturliga material, men de kan vara mindre andningsbara. Naturliga fibrer som bomull och läder kan vara bekvämare att bära men de slits snabbare och skyddar inte lika bra mot taggar. Det är även viktigt att hitta handskar som passar din handstorlek och form. För stora eller små handskar kan hindra rörelsefriheten och göra arbetet i trädgården mer ansträngande än nödvändigt.

Köp trädgårdshandskar hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av trädgårdshandskar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken handske till trädgården som vi kan erbjuda.

Filtrera

6 träffar

Sortera på
TEGERA
Finns i flera storlekar
Från 74 95  kr
TEGERA
Finns i flera storlekar
Från 49 95  kr
TEGERA
Finns i flera storlekar
Från 59 95  kr
TEGERA
Finns i flera storlekar
Från 50  kr
74 95  kr
Millarco
37 95  kr