Plastskivor

Plastskivor öppnar upp en värld av möjligheter både inomhus och utomhus. Bygg ditt eget växthus, en säkerhetsgrind eller skapa en smart rumsavdelare med plastskivor. Hitta passande plastskivor för just ditt projekt hos oss på Byggmax.

Är akrylskivor och plastskivor samma sak?

Akrylskivor är plastskivor tillverkade av akrylplast. Kanske känner du till Plexiglasskivor, vilket är ett varumärkesnamn för plastskivor av akrylplast. Plastskivor av akrylplast är transparenta, slagtåliga och har bra motståndskraft mot sol, väder och vind. Eftersom plastskivorna just är transparenta liknar de glas men med skillnaden att de är lättare och mer hållbara.

Användning av plastskivor

Plastskivor är ett riktigt smidigt material att arbeta med. Du kan till exempel limma, borra, skära och såga i plastskivorna, och till och med forma dem som du vill efter uppvärmning. Detta gör att du dessutom kan skapa dina egna möbler med plastskivorna, såsom en stolsits och ett kaffebord. Vill du inte skapa möbler, kan du göra ett vindskydd på balkongen, ett stänkskydd i köket eller ett fönster i lekstugan. Den största fördelen med plastskivor är nämligen helt klart att de har massvis med användningsområden både inomhus och utomhus.

Köp plastskivor till bra pris hos Byggmax

Oavsett vad du önskar att använda plastskivor till kan du hitta dem i Byggmax sortiment. Vi har plastskivor av hög kvalité i olika storlekar. Beställ dina plastskivor tryggt och enkelt från vår hemsida eller gör ett besök i någon utav våra Byggmax butiker.

filter-white Filtrera

2 träffar

Sortera på
Finns i flera längder
Från 199  kr
Gop
Finns i flera varianter
Från 219  kr