Beslag

Ett enkelt och prisvärt sätt att ge nytt liv åt hemmet är med vackra beslag och lådhandtag som matchar känslan i ditt hem. Handla beslag från Byggmax till ett bra pris.

Snygga beslag till hemmet

Beslag är en liten men mycket viktig detalj i varje bostad och få saker gör så stor skillnad för helhetsintrycket och den rätta känslan i hemmet. Att byta ut de där tråkiga knopparna som har hängt med alldeles för länge kan verkligen ge ditt hem helt nytt liv. Eller kanske behöver du sätta upp en ny gardinskena som matchar färgerna och känslan hemma hos just dig? Dessa saker är oftast väldigt enkla att byta ut och kan göras på egen hand med hjälp av mycket enkla verktyg som de flesta av oss har liggandes hemma. Ofta klarar man sig med hjälp av enbart en skruvmejsel.

Skönheten ligger i de små detaljerna

Oavsett hur mycket man vill snygga till hemmet och i vilken omfattning så är beslag alltid en bra detalj. Dessa små inredningsartiklar kan verkligen fullända hemmet. Dessutom är det en extra bra affär eftersom att det sällan handlar om några stora summor och man kan oftast montera dem på egen hand med väldigt enkla medel. Ofta sitter de fästa med en skruv eller med mutter och bricka, vilket gör just dem perfekta för att ge ditt hem nytt liv samtidigt som plånboken skonas. Eftersom att de oftast är tillverkade i metall så vet man att de har lång livslängd och inte påverkas av slitage som många andra material kan göra.

Köp beslag för hemmets alla rum hos Byggmax

Om du vill göra en bra affär och samtidigt ge hemmet ett rejält lyft så är beslag definitivt rätt väg att gå.

Filtrera

1382 träffar

Sortera på
Homefixer
878  kr
129  kr
Millarco
Finns i flera varianter
Från 19  kr
Finns i flera färger
Från 395  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 29 95  kr
Millarco
Finns i flera varianter
Från 66  kr
Habo
699  kr
Bårebo
39 95  kr
Habo
Finns i flera storlekar
94  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 37 95  kr
Habo
14  kr
Tesa
68 95  kr
Homefixer
424  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 70  kr
Habo
189  kr
Habo
35  kr
Bårebo
19 95  kr
Habo
64 95  kr
Millarco
Finns i flera utföranden
Från 29  kr
34 95  kr
Miller's
Finns i flera varianter
Från 63  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 24 95  kr
Millarco
Finns i flera varianter
Från 25  kr