Beslag

 Ett enkelt och prisvärt sätt att ge nytt liv åt hemmet är med vackra beslag och lådhandtag som matchar känslan i ditt hem. Handla beslag från Byggmax till ett bra pris.

Lägg beslag på snygga beslag till hemmet

Beslag är en liten men mycket viktig detalj i varje bostad och få saker gör så stor skillnad för helhetsintrycket och den rätta känslan i hemmet. Att byta ut de där tråkiga knopparna som har hängt med alldeles för länge kan verkligen ge ditt hem helt nytt liv. Eller kanske behöver du sätta upp en ny gardinskena som matchar färgerna och känslan hemma hos just dig? Dessa saker är oftast väldigt enkla att byta ut och kan göras på egen hand med hjälp av mycket enkla verktyg som de flesta av oss har liggandes hemma. Ofta klarar man sig med hjälp av enbart en skruvmejsel.

Skönheten ligger i de små detaljerna

Oavsett hur mycket man vill snygga till hemmet och i vilken omfattning så är beslag alltid en bra detalj. Dessa små inredningsartiklar kan verkligen fullända hemmet. Dessutom är det en extra bra affär eftersom att det sällan handlar om några stora summor och man kan oftast montera dem på egen hand med väldigt enkla medel. Ofta sitter de fästa med en skruv eller med mutter och bricka, vilket gör just dem perfekta för att ge ditt hem nytt liv samtidigt som plånboken skonas. Eftersom att de oftast är tillverkade i metall så vet man att de har lång livslängd och inte påverkas av slitage som många andra material kan göra.

Hitta beslag för hemmets alla rum hos Byggmax

Om du vill göra en bra affär och samtidigt ge hemmet ett rejält lyft så är beslag definitivt rätt väg att gå!

 1. Bordsben
  Ø 60X710MM
  Bordsben
  Pris från
  149   kr /st
 2. Krok Habo 140
  2-pack
  Krok Habo 140
  41 95 kr /st
 3. Bordsben
  Stål, 25X25X100mm
  Bordsben
  Pris från
  34 95 kr /st