Badrumsmöbler & badrumsskåp

Badrumsmöbler ska både vara praktiskt, bekväma att använda och passa din personliga smak samt hemmets inredning. Här hittar du badrumsskåp till både små och stora badrum i olika stilar. Tvättställsskåp, speglar och badrumspaket är sådant du kan hitta i denna kategori.

Badrumsmöbler lätta att montera

Det ska vara enkelt att byta ut badrumsmöblerna för att skapa en ny och en mer modernare touch. En praktisk lösning för badrummet är ett nytt sidoskåp eller spegelskåp, välj ett med stort utrymme inuti för badrumsprodukter. Då får du både en spegel samt praktisk förvaring. Med speglar på båda sidorna av dörrarna samt hyllor inuti är ett sidoskåp eller spegelskåp en mycket praktisk badrumsmöbel för det lilla badrummet.

Praktisk förvaring och ventilation

Ett tvättställsskåp är också en bra lösning för praktisk förvaring. Med ett stabilt badrumsskåp som utgör basen för handfatet har du möjlighet att stuva undan saker. Här på Byggmax hittar du paket med badrumsmöbler, där du enkelt väljer mellan många olika modeller på tvättställ. Du kombinerar det sedan ihop med en spegel samt ett högskåp som ger extra förvaring. Välj finish efter din egen smak och storleken på badrumspaketet efter måtten på ditt badrum. När du installerar badrumsmöblerna är det viktigt att du tänker på ventilationen. Bra ventilation som leder ut fukten är ett måste för att inredning, väggar och golv håller sig i bra skick. Du hittar olika ventilationslösningar hos Byggmax samt råd för hur du installerar det.

Köp badrumsmöbler hos Byggmax

När du köper badrumsmöbler och badrumsskåp hos Byggmax får du alltid bra kvalitet till ett mycket bra pris. Du får även instruktioner för hur du monterar både möbler och ventiler.

Filtrera

235 träffar

Sortera på
60 cm, porslin, två draglådor med soft close-funktion, vit
Från 1 599  kr
Ifö
Finns i flera storlekar
Från 3 405  kr
Hafsen
Finns i flera färger
Från 3 999  kr
Hafsen
Finns i flera färger
Från 2 899  kr
Milobad
Finns i flera färger
Från 3 995  kr
Används när toalettstol och avloppsrör inte är rakt placerade
149  kr
Gustavsberg
Finns i flera färger
Från 3 255  kr
Demerx
1 199  kr
Ifö
2 895  kr
Ifö
3 025  kr
Inkl manchett och huv
129  kr
Hafsen
Finns i flera färger
Från 2 499  kr
Ifö
2 095  kr
Milobad
Finns i flera storlekar
Från 3 995  kr
Gustavsberg
Finns i flera storlekar
Från 2 820  kr
Habo
52  kr
Demerx
2 199  kr
Habo
26  kr
Habo
179  kr
Hafsen
1 999  kr
Hafsen
1 999  kr
Milobad
1 995  kr
Gustavsberg
Finns i flera bredder
Från 3 910  kr