Strömbrytare

Strömbrytarna i vårt sortiment har många olika funktioner som ger dig kontrollen över ljusflödet i hemmets rum. Med rörelsevakt kan du automatisera avstängningen av en ljuskälla, det är mycket lämpligt i till exempel trädgården. Strömbrytare kan vara gjorda för att smälta in och vara en typ av inredningsdetalj som man inte tänker på. Vi har även modeller med ett lite kaxigare utseende som kan kan bli den där lilla detaljen som lyfter helheten i ett rum. Det här är billiga produkter som kan göra stor skillnad både i fråga om utseende och praktiska funktioner. Ofta kan du montera artiklarna på egen hand.

Ljussättning som du vill ha den

Ogillar du skarpt ljus som sticker i ögonen när kopplar av i ett varmt bad? En dimmer som låter dig välja styrka på ljuset kan då vara minst lika viktig som snygg badrumsinredning för att du ska kunna njuta i badrummet. Strömbrytare håller väldigt länge om du satsar på kvalitetsprodukter som dem vi har i vårt stora sortiment. I äldre fastigheter kan de gamla strömbrytarna vara ett säkerhetsproblem. Ta det säkra före det osäkra och uppdatera din hushållsel med prisvärda lösningar från Byggmax. Om du har behov av strömbrytare på vägg, strömställare och kontakter på nya platser i hemmet kan våra elektriker hjälpa till med kabeldragning och övrig installation.

Byta strömbrytare själv

En trasig strömbrytare kan du som lekman byta ut själv, förutsatt att du har tillräcklig kunskap och att den är av samma typ och inte exempelvis en dimmer. Ta en titt på vår guide Byta strömbrytare i vår stora katalog av Gör-det-själv-projekt.

Köp strömbrytare hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av strömbrytare som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka strömbrytare som vi kan erbjuda.

Läs mer
Filtrera

156 träffar

Sortera på
Malmbergs
Från 0  kr
Malmbergs
Från 0  kr
Schneider
Från 0  kr
Schneider
Från 0  kr
Malmbergs
Från 0  kr
Schneider
Strömbrytare Kron Inf Exxact vit blister
149  kr
Malmbergs
Finns i flera färger
Från 84 95  kr
Schneider
Strömbrytare Trapp 1 P Exxact Inf vit blister
139  kr
Malmbergs
Svart, Snabbkoppling
98 95  kr
Schneider
Finns i flera färger
Från 229  kr
Strömbrytare Vrid 2-Pol Utp Ip54
299  kr
Strömbrytare 1-Pol Trapp vit Ip54 Kapslad
39 95  kr
Malmbergs
Vit, Snabbkoppling
58 95  kr
Stickpropp Cp 416-6
69 95  kr
Stickpropp Jord Gummi Svart Med Brytskydd Ip44
24 95  kr
Schneider
1p/trapp, återfjädrande,
149  kr
Schneider
Strömbrytare Trapp 1 P Trend Inf vit blister
129  kr
Schneider
Strömbrytare D-Trapp Exxact Inf vit blister
189  kr
Malmbergs
Svart, Skruvanslutning
74 95  kr
Schneider
Finns i flera färger
Från 169  kr
Malmbergs
Vit, Utanpåliggande
34 95  kr
Schneider
69 95  kr
Strömbrytare Trapp Utp Ip55
189  kr
Schneider
Strömbrytare Kron Trend Inf vit blister
159  kr