Impregnerade stolpar

Bygg säkra och stabila staket och andra inhägnader med impregnerade stolpar. Just impregnerade stolpar tål dessutom alla slags väder. Hitta impregnerade stolpar för ditt utomhusprojekt hos oss på Byggmax.

Impregnerade stolpar för olika utomhusprojekt

Känner du dig osäker på vad du kan använda impregnerade stolpar till? Impregnerade stolpar är till exempel det du behöver för att bygga staket för att rama in din trädgård. Eller för att bygga säkra inhägnader till dina djur. Impregnerade stolpar är dessutom en nödvändighet om du ska bygga en altan. Stolparna används då till den bärande underkonstruktionen och till att bära upp ett räcke. Utöver detta kan du även använda impregnerade stolpar till skärmar, spaljéer och till att stötta upp träd och buskar i trädgården. I och med att stolparna är impregnerade så tål de fukt på ett bra sätt och motverkar röta. Detta gör impregnerade stolpar perfekta till flera olika utomhusprojekt.

Bygg stadigt med impregnerade stolpar

Oavsett vad du ska bygga så finns det impregnerade stolpar till bra pris hos Byggmax. Hos oss kan du välja på impregnerade stolpar i flera olika varianter. Vi har exempelvis hyvlade och cylindriska impregnerade stolpar i olika längder. Det finns impregnerade stolpar som är vässade i ena änden så du enkelt kan slå ner dem i marken, men även andra som kan gjutas fast. Välj helt enkelt de impregnerade stolpar som passar bäst för ditt arbete. Beställning av impregnerade stolpar och annat impregnerat virke du kan tänkas behöva gör du snabbt och enkelt på vår hemsida.

Köp impregnerade stolpar hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av impregnerade stolpar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken impregnerad stolpe som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

15 träffar

Sortera på
Från 65 95  kr /m
Från 39 95  kr /m
NTR-AB Tryckimpregnerad Furu
Från 12 95  kr /m
Finns i flera längder
Från 275  kr
Jabo
Finns i flera storlekar
Från 85  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 849  kr
74 95  kr
Jabo
Finns i flera storlekar
Från 159  kr
Nordingrå Trä
Obehandlad
2 795  kr
Nordingrå Trä
Obehandlad
1 495  kr
Jabo
NTR/A
395  kr
Nordingrå Trä
Obehandlad
559  kr
Nordingrå Trä
Obehandlad
299  kr