Blomjord

Blomjord ger dina växter de bästa förutsättningarna för att växa sig fina och starka. Precis som namnet antyder, är blomjord perfekt att använda till växter som du vill ska blomma. Vi på Byggmax erbjuder ett brett sortiment av blomjord till olika typer av växter, både inomhus och utomhus.

Näringsrik blomjord för krukväxter

Det speciella med blomjord är att den är något grövre och innehåller en stor mängd näring, vilket gör att den passar bra för olika krukväxter. Krukväxters tillgång till näring och vatten är nämligen begränsat till krukans storlek, och därför är näringsrik blomjord ett utmärkt val. Du kan använda blomjord både när du sätter växterna i jord för första gången och när du ska plantera om dina växter. Dessutom kan du även plantera ätliga växter i blomjord.

Olika sorters blomjord

I och med att olika växter kan ha olika behov, så finns det olika sorters blomjordar för bäst resultat. I vårt sortiment finns både klassisk blomjord och specialjordar som exempelvis rhododendronjord, pelargonjord och orkidéjord. Vi har även blomjord med tillsats av leca, vilket ökar stabiliteten och gör jorden mer dränerande. Blomjord med leca är särskilt bra för plantering i stora urnor och krukor.

Köp blomjord till bra pris hos Byggmax

Växter förhöjer verkligen trivseln i hemmet, och med omsorgsfull skötsel och rätt sorts jord kan du njuta av dem en lång tid framöver. Vi har blomjord till försäljning både i säck och på pall. Börja med att ge växterna en bra start med blomjord från Byggmax.

filter-white Filtrera

4 träffar

Sortera på
Hasselfors garden
Förbättringsjord från Hasselfors
119  kr
Weibulls
18 Liter
69 95  kr
Weibulls
30  kr
Weibulls
34  kr