Rökar & rökgrill

Har du blivit ett fullbordat grillproffs kan det vara dags att skaffa dig en rök. Att röka maten ger en otrolig smakupplevelse och det görs enkelt i en rök. På Byggmax erbjuder vi rökar från välkända varumärken för både nybörjare och proffs.

Rökar ger goda smaker

Att skapa en riktigt fin och rökig smak hemma är inte krångligt med din egna rök. Med rökar kan du röka allt i från grönsaker, fisk och kött till skaldjur. Endast fantasin sätter gränser för dina nya mästerverk i uteköket. På Byggmax kan du välja på olika typer av rökar så att du kan få en som uppfyller dina behov. En klassisk rökugn blir till exempel din alldeles egna ugn på uteplatsen medan en rökgrill ger dig både rök och grill i ett. Oavsett vad du föredrar kommer du få njuta av god och vällagad mat i din nya rök.

Allt du behöver till din rök

På Byggmax har vi alla användbara tillbehör du kan tänkas behöva till din rök. Vi har till exempel praktiska grillöverdrag, grillredskap, rökspån och rökflis. Rökflis ger maten den goda smaken och här du kan välja på flera olika varianter bland annat ekträ med smak av whiskey och körsbär. Med hjälp av smaksättande rökflis till röken kan du skapa en unik smak som kommer imponera på middagsbjudningen.

Köp rökar av hög kvalité hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av rökar. Våra rökar kommer bjuda in till många trevliga matstunder tillsammans med familj och vänner. Gör beställningen av din nya rök snabbt och smidigt på vår hemsida idag.

filter-white Filtrera

15 träffar

Sortera på
Mustang
1 089  kr
Char-Broil
5 699  kr
Grillsymbol
16 995  kr
Grillsymbol
34 900  kr
Muurikka
99  kr
Landmann
20  kr
Landmann
20  kr
Landmann
20  kr
Bluegaz
249  kr
Grillsymbol
24 900  kr
ProQ
6 595  kr
Muurikka
825  kr
ProQ
5 195  kr
ProQ
4 495  kr
Misa
4 415  kr