Arbetsbänk & arbetsbock

Oavsett om du är hemmafixare eller proffs kan arbetsbänkar och arbetsbockar underlätta ditt arbete. I vårt sortiment finns flera olika varianter, tillverkade av högkvalitativa material, för att matcha just ditt behov.

Arbetsbänkar i olika utföranden

Är du ute efter en stabil arbetsbänk med smart förvaring, då har du kommit rätt. I vårt sortiment finns allt från arbetsbänkar med fastspänning till bänkar med lådor och skåp. Vi har arbetsbänkar som passar både stora och små garage, det finns korta arbetsbänkar med fyra lådor men även långa bänkar med sex lådor och flera olika skåp. Välj den arbetsbänk som passar ditt behov och utrymme bäst.

Bygga arbetsbord - DIY

Saknar du en plats med bekväm arbetshöjd som gör att småprojekten faktiskt blir av? I så fall har vi räddningen! Med ett stadigt extrabord underlättar du för dig själv genom att få en plats för omplantering av blommor, hacka grönsaker eller avlastningsyta vid grillen. Dessutom är det lätt att bygga. Ta en titt på vår utförliga guide bygga arbetsbord så guidar vi dig steg för steg.

Köp arbetsbänk och arbetsbock hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av arbetsbänkar och bockar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken arbetsbänk och arbetsbock som vi kan erbjuda.

Filtrera

10 träffar

Sortera på
Från 79 95  kr
Hopfällbar, 2-pack
449  kr
Tellbe
669  kr
Med fastspänning
349  kr
Stanley
Hopfällbart
Från 1 195  kr
Finns i flera storlekar
Från 3 699  kr
Bosch Power Tools
2 399  kr
Canopia
1 448 31  kr