Staket & skärmar

Staket och skärmar ger din trädgård en snygg inramning. Hos Byggmax hittar du allt du behöver för att sätta upp ett staket.

Skärma av trädgården med ett snyggt staket

Din trädgård får en snygg inramning med hjälp av ett staket. På Byggmax hittar du också olika sorters stängsel och skärmar som skapar definition till både den större och den mindre gården. I vårt breda sortiment kan du välja mellan traditionella stål- och trästaket samt skärmar i olika utföranden som skyddar uteplatsen från insyn och vind. Vi har också lite enklare trådstängsel som fungerar både som en inramning av trädgården och för att till exempel bygga en hundgård. Denna typ av lösning går också bra att sätta upp där det är lite mer kuperad terräng eftersom den har kräppade och vågräta trådar.

Färdiga staket som håller länge

Som vanligt erbjuder vi på Byggmax bara högkvalitativa varor. Våra staketlösningar och staketbrädor av tryckimpregnerat virke är tåliga mot väder och vind och kommer att stå vackra på sin plats i många år. Vi har också staketstolpar och staketsektioner som är förmålade, med dem slipper du lägga din dyrbara tid på målning. När du har valt var du vill placera ditt staket är det bra att jämna ut marken så mycket som möjligt. För att få staketet i en jämn linje i överkant kan man använda sig av ett snöre mellan ändstolparna. Om du har frågor kring montering och stakettyp så hjälper vi dig gärna.

Köp billigt staket och skärmar hos Byggmax

Här hittar produkter från bland annat Hortus, Haderup Garden System och Räckeskungen. På Byggmax finns staket, stängel och skärmar som passar alla trädgårdar. Vi har alltid högkvalitativa varor till riktigt bra priser.

Filtrera

981 träffar

Sortera på
Från 57 45  kr /m
Från 34 95  kr /m
Från 9 95  kr /m
Finns i flera längder
Från 409  kr
Plus
129  kr
Från 109  kr /m
44 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 399  kr
DW Tråd
Finns i flera längder
Från 299  kr
Plus
Finns i flera storlekar
Från 49 95  kr
NTR/A, Cylindrisk
54 95  kr
Plus
Finns i flera storlekar
Från 699  kr
Cylindrisk, NTR-A
69 95  kr
Plus
Finns i flera storlekar
Från 499  kr
Från 38 95  kr /m
Finns i flera längder
Från 275  kr
1 445  kr
Jabo
605  kr
Habo
76 95  kr
Hortus
Finns i flera utföranden
Från 134 10  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 1 495  kr
Plus
129  kr
Plus
279  kr
Jabo
1 195  kr