Tak

Taket skyddar ditt hus från regn och väta och det hjälper även till att hålla värmen, vilket är viktigt i vårt svenska klimat. På Byggmax hittar du allt inom takrenovering, för både dig som är hemmafixare och proffs.

Vi hjälper dig underhålla taket

Även om det kan regna och ruska året runt i vårt avlånga land är det ändå viktigt att du håller ditt tak rent. Det bästa du kan göra för att hålla ditt tak i gott skick är att använda en högtryckstvätt. På Byggmax har vi högtryckstvättar i alla prisklasser, från den smidiga lite mindre till högtryckstvätten för gör-det-självaren till proffsvarianten för den som kräver högre prestanda. För att komma upp på taket är det värt att investera i en bra stege. Vi har perfekta utskjutbara stegar som varje villaägare behöver. Hos oss hittar du även allt inom takrenovering, från underlagspapp till stuprör. Vi har flera sorters plåttak: korrugerad plåt och takplåt som efterliknar takpannor. Självklart har vi även ett stort sortiment av takavvattning.

Vi hjälper dig att fixa drömtaket

I vårt stora sortiment på Byggmax hittar du flera olika nockpannor och takplattor i flera nyanser – allt för att du ska kunna skapa ett snyggt och klassiskt tegeltak. Men våra takpannor är inte bara vackra att se på, de är även mycket slitstarka och håller för de flesta påfrestningar under många år. Våra fint kupade tegeltakpannor är både genomfärgade och ytbehandlade för att klara väder och vind utan att bli slitna och tråkiga. Det är ändå bra att besiktiga ditt tak med jämna mellanrum, kika in på vår hemsidan här att ladda ner fler skötselråd. För att vattenavrinningen ska funka fint är det också viktigt att du har en bra takkupa.

Inspireras av oss när du lägger tak

Att lägga tegeltak behöver inte vara svårt. Med Byggmax är det tvärtom både enkelt och roligt att fixa taket du alltid drömt om. Låt dig inspireras av våra informativa instruktionsfilmer och ritningar som du hittar lätt här hos oss. Vi visar dig precis hur du ska montera för att ditt tak ska hålla sig vackert i flera år. I första steget går vi noga igenom hur du spikar råspont direkt på takstolar. Vill du montera kanalplasttak på ditt uterum har vi skivor för det också. Men som vi alla vet så är det även insidan som räknas, så vi hjälper dig givetvis också med innertaket. Våra skivor i takgips passar utmärkt till brandisolering, eftersom de har kristalliserat vatten i gipskärnan.

Välkommen till Byggmax

Hos Byggmax hittar du allt du behöver till ett billigt pris när du vill lägga eller renovera ditt tak. Vi har alltid snabb leverans på alla varor i vårt extra stora sortiment online. Välkommen - vi hjälper dig att förverkliga drömmen!

Filtrera

415 träffar

Sortera på
Finns i flera utföranden
Från 149  kr /m2
Finns i flera utföranden
Från 100  kr
Finns i flera utföranden
Från 120  kr /m2
Finns i flera storlekar
Från 149  kr
Finns i flera storlekar
Från 209  kr /m2
Finns i flera färger
Från 15  kr
Finns i flera längder
Från 207 38  kr
Trebolit
Från 199  kr
Trebolit
439  kr
Trebolit
Från 839  kr
165  kr /m2
Finns i flera storlekar
Från 129  kr /m2
0,5 mm
Från 169  kr
Finns i flera längder
Från 200  kr /m2
Trebolit
Från 349  kr
Från 179  kr
Trebolit
Finns i flera storlekar
Från 59 95  kr
Finns i flera färger
Från 40  kr
30x1,25m, AC350, diffusionsöppen
Från 459  kr
Finns i flera storlekar
Från 199  kr /m2
Finns i flera längder
Från 99 95  kr /m
200mmx15m, grundisolering
Från 199  kr
Svart, 2000x120mm
Från 139  kr
TJB
Finns i flera storlekar
Från 75 95  kr