Julgranar

Få föremål sprider så mycket julstämning som julgranen. Att hitta den perfekta granen och dekorera tillsammans med familjen sprider en härlig julstämning och det känns i luften att julen snart är här. Här finner du både plastgranar och äkta granar, vilken passar ditt hem bäst? Kolla in vårt utbud av julgranar - handla enkelt och tryggt hos oss, både online och i butik. 

 

Julgranar för alla hem

Vi erbjuder både äkta julgranar samt julgranar i plast. En äkta julgran har alltid bäst karaktär, den doftar gott och du får själv välja den vackraste granen som passar just ditt hem. Är det kanske en jultradition att ni i familjen åker och väljer ut den perfekta julgranen? Olika julgranar passar olika hem men det bästa är att du helt fritt kan välja vilken du tycker passar just ditt hem bäst. För att få julgranen på plats krävs en julgransfot för att stå stadigt, sedan är granen redo att börja pyntas. Att dekorera julgranen är i många familjer en tradition där hela familjen är delaktig och vi erbjuder därför ett brett sortiment av julgransbelysning med olika utseenden och ljus för att göra granen ännu vackrare. Julgransbelysningen lyser upp hela rummet med ett vackert sken och sprider en mysig julstämning.


Gör det själv

Komplettera julgranen med vackra julstjärnor och adventsljusstakar, är du riktigt händig kan du till och med bygga en egen. Vi guidar dig steg för steg genom hela projektet. Bygg din egen adventsljusstake av julgransslinga med hjälp av vår gör det själv – guide. Vi har materialen råden och inspirationen för att du ska lyckas med projektet!

 

Hur sköter man julgranen?

Det finns en heö del du kan göra för att hålla granen fin längre. Mycket handlar om hur du placerar din gran i förhållande till olika värmekällorm hur du låter din gran anpassa sig efter ny temperatur och hur du vattnar du gran på bästa sätt. Vi har samlat alla våra bästa tips i en guide över hur du tar hand om en julgran.


Billiga julgranar på Byggmax

Låt drömmen om en perfekt jul gå i uppfyllelse! Handla enkelt online eller kom in till oss på Byggmax så hjälper vi dig att komma igång.

18 artiklar

 1. Kungsgran
  Nordmannsgran, 175-220cm
  Kungsgran
  Pris från
  189   kr /st
 2. Julgran
  Rödgran, 180-220cm
  Julgran
  Pris från
  99   kr /st
 3. Nordmannsgran
  80-100cm
  Nordmannsgran
  Pris från
  199   kr /st
 4. Plastjulgran 90 x 48 cm Nordic Winter
  Utan belysning
  Plastjulgran 90 x 48 cm Nordic Winter
  299   kr /st
 5. Plastjulgran 120 x 82 cm Nordic Winter
  Utomhusbruk, med belysning
  Plastjulgran 120 x 82 cm Nordic Winter
  749   kr /st
 6. Plastjulgran 150 x 106 cm Nordic Winter
  Mix, med belysning
  Plastjulgran 150 x 106 cm Nordic Winter
  1499   kr /st
 7. Plastjulgran Halv 180 x 118 cm Nordic Winter
  Med belysning
  Plastjulgran Halv 180 x 118 cm Nordic Winter
  1049   kr /st
 8. Plastjulgran 90 x 48 cm belysning Nordic Winter
  Med belysning
  Plastjulgran 90 x 48 cm belysning Nordic Winter
  449   kr /st
 9. Nordmannsgran
  225-260cm
  Nordmannsgran
  Pris från
  299   kr /st
 10. Julgransfot
  Höjd 19 cm, diameter 30 cm
  Julgransfot
  Pris från
  79 95 kr /st

18 artiklar