Teleskopstege

Är du i behov av en stege men har inte så mycket plats? Då är teleskopstegar något för dig. Teleskopstegar är ett otroligt funktionellt redskap som både är lätt att transportera och förvara. På Byggmax har vi teleskopstegar för alla typer av arbeten.

Smidiga teleskopstegar

Den stora fördelen med en teleskopstege är att den är hopfällbar. Teleskopstegen kan därför användas till samma saker som en traditionell stege såsom fönstertvätt, rensning av takrännor eller att sätta fast något på husbilstaket med fördelen att den enkelt kan tas med i bilen eller förvaras i garaget. Dessutom är teleskopstegar smidigare att ta in i trånga utrymmen där det kan krävas en stege. Du måste inte heller använda maximala längden utan drar helt enkelt upp teleskopstegen till den höjd som behövs. Olika teleskopstegar har varierande maxlängd så välj en längd utifrån hur ditt behov ser ut.

Köp teleskopstegar till bra pris hos Byggmax

Oavsett om du är hantverkare eller hemmafixare är teleskopstegar ett tacksamt redskap som kommer underlätta ditt arbete. Kolla in vårt sortiment av teleskopstegar och gör en beställning tryggt och bekvämt från vår hemsida.

filter-white Filtrera

3 träffar

Sortera på
Telesteps
Utdragbar, 3000 mm
1 799  kr
Skeppshultstegen
3,5-M
2 679  kr
Skeppshultstegen
2,9-M
2 119  kr