Blandare & vattenkran

En ny, fräsch blandare kan faktiskt vara den där lilla detaljen som lyfter helheten i köket eller badrummet. Snygga blandare med smarta funktioner kan innebära en större förbättring än många tror. Vi hjälper dig att hitta rätt modell till rätt pris.

Det är detaljerna som gör det

Förutom kranar till tvättställ för kök, toalett och andra våtutrymmen har vi även badkarsblandare i vårt omfattande sortiment. Detta är en typ av artikel som du lätt kan installera på egen hand med de instruktioner som medföljer vid köpet. En helt ny blandare kan ge dig nya och smarta funktioner som gör det såväl lite trevligare som mer praktiskt att använda blandaren. I denna produktkategori hittar du allt från bottenventiler och kopplingar till hela duschsystem. Vi vet att utseendet är viktigt för många och därför har vi ett sortiment med modeller i flera olika stilar. Här hittar du garanterat något som passar in i just ditt kök eller badrum.

Snålspolande blandare

Att renovera badrum kan vara en kostsam historia men ibland räcker det faktiskt att byta ut ett par detaljer om man vill förnya och förbättra badrummet. Vi har blandare som är utvecklade utifrån den senaste teknologin och med stor miljöhänsyn. En snålspolande kran innebär en besparing på sikt. Våra modeller är dessutom lätta att rengöra, kalkavlagringar som är svåra att avlägsna kan annars bli ett problem när det gäller produkter i denna kategori. Givetvis har vi allt du behöver i fråga om fästen och verktyg så att du själv kan montera den nya blandaren. Kom bara ihåg att stänga av vattnet innan du påbörjar monteringen.

Köp blandare hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av blandare som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken vattenkran som vi kan erbjuda.

Filtrera

283 träffar

Sortera på
Deante
Krom, lyftbottenventil
249  kr
FM Mattsson
Från 1 000  kr
FM Mattsson
279  kr
Grohe
Från 179  kr
Grohe
1 395  kr
FM Mattsson
1 000  kr
Grohe
Bly- och nickelfri
500  kr
Deante
349  kr
Hafsen
Finns i flera utföranden
Från 1 199  kr
Hafsen
Finns i flera utföranden
Från 899  kr
Deante
849  kr
Grohe
679  kr
599  kr
Deante
899  kr
Deante
Pop-up ventil
499  kr
M26XR20 utvänding gänga
100  kr
Grohe
Från 500  kr
Deante
949  kr
FM Mattsson
1 649  kr
Deante
949  kr
FM Mattsson
1 799  kr
Grohe
995  kr
Oras
649  kr
Grohe
Från 1 399  kr