Utelek & lekredskap

Här hittar du flera typer av lekredskap som klätterställningar, gungor och sandlådor från bland annat Nordic Play, Jungle Gym och Salta. Förvandla en del av din trädgård till ett paradis för barnen.

Lekredskap för kreativa lekar

En dröm för barnen är att ha en egen lekhörna i trädgården. Här på Byggmax hittar du allt du behöver för att själv bygga ihop en säker och rolig lekplats åt barnen. Vi vill att det ska vara lätt att fixa en egen lekhörna och därför levereras alla produkter med utförliga monteringsinstruktioner. Beräkna hur mycket plats du har för lekplatsen för att se vilken typ av gungor, klätterställningar eller rutschkanor som passar i din trädgård. Om du ska ha olika lekredskap ska du dessutom räkna ut så att det finns säkert avstånd mellan dem. Vi har redskap för alla sorters trädgårdar. Du kommer garanterat att hitta något som passar just i din trädgård och för dina barn.

Bygga lekplats med enkelhet

Vi brinner för att du själv ska kunna sätta ihop dina barns lekredskap. Kompletterande produkter hittar ni också hos oss då sandlådor levereras utan sand och vissa klätterställningar eller lekstugor kan behöva målas eller ytbehandlas. För vissa underlag krävs förankringsbeslag för att klätterställningar till exempel ska stå säkert. Givetvis kan du handla dina kompletterande produkter hos oss på Byggmax. Läs noga igenom produktbeskrivningen och dess instruktioner för att hålla liv i leksaken så länge som möjligt och för att du ska känna dig trygg att barnen leker i en säker miljö. Ge dina barn möjlighet till rolig utevistelse år efter år. Ta en titt på vår Gör det själv-guide Bygga lekplats för inspiration.

Köp lekredskap hos Byggmax

Vi på Byggmax har prisvärda lekredskap i olika utföranden och för alla åldrar. Handlar du hos oss kan du vara säker på att du kommer att lyckas med barnens lekplats.

Filtrera

379 träffar

Sortera på
Jungle Gym
Finns i flera färger
Från 6 145  kr
Plus
299 50  kr 599  kr
Jungle Gym
Finns i flera färger
Från 7 135  kr
Nordic Play
2 499  kr
Finns i flera storlekar
Från 1 545  kr
329  kr
58 95  kr
Jungle Gym
Finns i flera längder
Från 999  kr
219  kr
AXI
Finns i flera färger
Från 409  kr
Jungle Gym
1 059  kr
Nordic Play
3 389  kr
Salta
345  kr
149  kr
Jungle Gym
Finns i flera färger
Från 7 995  kr
Hörby Bruk
Finns i flera färger
Från 295  kr
AXI
Finns i flera färger
Från 789  kr
Jungle Gym
2 340  kr
Plus
119  kr
Jungle Gym
1 099  kr