Garage & verkstad

Hos oss på Byggmax hittar du allt du behöver till garage och verkstad. Har du länge drömt om egen verkstad eller ett rum där du får plats med din hobby? Vi på Byggmax hjälper dig att ta tag i projektet.

En välorganiserad arbetsyta

Oavsett om du vill bygga ett helt nytt garage eller en verkstad eller bara organisera befintliga ytor så har vi allt du behöver. Satsa på rörhållare, avlopp, hyllsystem och verktyg från Byggmax så har du pengar över till annat, även efter det att du byggt klart garaget. I välplanerade utrymmen för arbete jobbar du mycket effektivare. Det sparar du både tid och pengar på i längden. De flesta artiklar i denna kategori kan du med lätthet montera på egen hand. Fråga oss gärna om råd ifall du behöver göra rördragningar och installera avlopp. Det är ofta enklare än du kanske tror.

Garage, verkstad och förråd i ett

Med klädstänger, däckställ och praktiska förvaringslådor kan du organisera garaget så att det även fungerar som ett förråd där var sak har sin givna plats. Det skapar faktiskt förutsättningar för bättre ordning även i resten av huset eftersom du kan ha till exempel verktyg och städartiklar du inte använder särskilt ofta i garaget. Om du gillar att arbeta med händerna krävs det inte särskilt mycket för att fixa en effektiv verkstadsdel i ditt garage. Bra belysning och en rejäl bänkskiva är kanske det mest grundläggande. Resten av inredningen anpassar du efter vad du tror att du kommer att göra i rummet. Vill du ha tips och inspiration har vi även en guide för hur du inreder förråd och garage.

I ett välorganiserat garage med prisvärd inredning och verktyg från Byggmax får såväl dina fordon som dina projekt gott om plats.

Läs mer
Filtrera

138 träffar

Sortera på
Från 249  kr
Från 189  kr
Från 34 95  kr
39 95  kr
Rimac
625  kr
Rimac
175  kr
Rimac
249  kr
Rimac
109  kr
Rimac
375  kr
Rimac
309  kr
Rimac
425  kr
Finns i flera storlekar
Från 2 339  kr
Smarthook
265  kr /paket
150-pack
50  kr
20  kr
WarriorWinches
5 895  kr
WarriorWinches
1 935  kr
WarriorWinches
1 795  kr
WarriorWinches
6 395  kr
WarriorWinches
9 195  kr
WarriorWinches
9 995  kr
WarriorWinches
1 125  kr