Duschslang

Hos Byggmax hittar du duschslangar och handduschar från flera välkända varumärken som Mora, Oras och Grohe. Oavsett vilken inredningsstil eller preferenser du har så kan du hitta en handdusch och duschslang som passar just dig. Kanske tycker du det är viktigt att kunna justera vattenflödet eller ha en särskild stråltyp på handduschen, eller så tycker du det är viktigt att komma så billigt undan som möjligt. Vi har alla alternativ!

Duschslangar i olika utföranden hos Byggmax

Duschslangen är det som binder ihop handduschen/munstycket med blandaren/vattenkällan. Duschslangar finns att köpa i olika färger såsom krom, mässing och svart och kan vara tillverkade i olika material, vanligast är plast och metall. Oftast har duschslangar en längd på omkring 1,5 meter men du hittar duschslangar i många olika längder. En del duschslangar är utrustade med en smart anti-twistfunktion som gör att slangen inte kan trassla till sig.

Köp duschslang hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av duschslangar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken duschslang som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

15 träffar

Sortera på
Finns i flera längder
Från 50  kr
69 95  kr
Mora
krom, metall, 1750 mm, konade muttrar
281 83  kr
99 95  kr
Oras
189  kr
Grohe
289  kr
Gustavsberg
239  kr
Oras
109  kr
Grohe
289  kr
Grohe
315  kr
Mora
legionellatestad, 1750 mm
749 48  kr
Adora
Finns i flera modeller
Från 272  kr
Gelia
Finns i flera längder
Från 193  kr
Gelia
Finns i flera färger
Från 186  kr
Grohe
169  kr