Verktygsförvaring

Verktygsförvaring ger dig organiserade verktyg för att snabbt hitta det du behöver samt hålla dem skyddade för att hålla längre. Det finns många olika typer av verktygsförvaring att välja mellan, allt från verktygslådor och verktygsväskor till verktygsväggar och arbetsbänkar.

Verktygslåda - smidig förvaring av verktyg

En verktygslåda är ett vanligt val för verktygsförvaring och är idealisk för mindre verktyg. De kan ha olika storlekar och fack för att organisera verktygen och kan vara gjorda av olika material, inklusive metall och plast. Verktygslådor är också lätta att transportera, vilket gör dem idealiska för att ta med sig i bilen.

Verktygsvägg och arbetsbänk till garaget

En verktygsvägg är en annan populär verktygsförvaring, speciellt om du har större ytor till dina verktyg. Det är en väggmonterad enhet med hållare, hyllor och krokar för att organisera och förvara verktyg. Verktygsväggar kan också anpassas för att passa till specifika verktygssatser och kan vara gjorda av olika material. En arbetsbänk är en annan typ av verktygsförvaring, som också fungerar som en arbetsyta. De är oftast gjorda av trä eller metall och kan ha inbyggda verktygshållare och hyllor för att hålla verktygen organiserade och inom räckhåll.

Köp verktygsförvaring hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av verktygsförvaring som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken förvaring till verktyg som vi kan erbjuda.

Filtrera

52 träffar

Sortera på
Einhell
TC-TW 100
2 199  kr
Boxer
Finns i flera utföranden
Från 249  kr
Millarco
159  kr
Tecos
860x569x397cm
10 089  kr
Från 165  kr
Einhell
LxBxH: 685x455x875 mm.
3 599  kr
Boxer
Finns i flera utföranden
Från 149  kr
Habo
Från 39 95  kr
Boxer
58  kr
Millarco
1 399  kr
Boxer
599  kr
Boxer
319  kr
Boxer
Finns i flera storlekar
Från 429  kr
Millarco
799  kr