Elgrill

En elgrill ger möjligheten till grillfest även för dig som bor i lägenhet! Njut av hamburgare eller vegetariskt tillsammans med familjen med en elgrill från Byggmax.

Varför ska man grilla med en elgrill?

En elgrill är ett smidigt alternativ till vanliga grillar eftersom grillytan är varm på bara några minuter. Elgrillen är ett utmärkt alternativ om du inte har trädgård, den passar perfekt för balkongen eller andra ställen där kol- och gasolgrillar inte får användas. Genom att köpa en elgrill slipper du även os och rök som annars kan sprida sig till hemmet och grannar. Är du osäker på vilken typ av grill du ska välja kan du läs mer om hur du väljer bästa grillen.

Vilken elgrill ska man köpa?

Elgrillar finns både med stativ och som bordsgrillar så det är enkelt att hitta en modell som passar just din uteplats. Elgrillen är liten och tar minimalt med plats och kan användas i stort sett överallt, allt du behöver är tillgång till el. En viktig fråga när du köper elgrill är att fundera över hur stor grillyta du behöver. Vill du kunna laga mat till många samtidigt? Många elgrillar har även specialfunktioner och praktiska tillbehör så som vindskydd för att värmen inte ska försvinna. En bra funktion att ha kan vara löstagbara delar för enkel rengöring av grillen.

Köp elgrill hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av elgrillar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken elgrill som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

12 träffar

Sortera på
Severin
1 929  kr
Severin
4 319  kr
Severin
730x123x398 mm, 2200W
1 039  kr
Severin
2 259  kr
cozze
Zinkbelagt, lackerat stål, Pulverlackerad
4 599  kr
Muurikka
Finns i flera modeller
Från 3 011  kr
cozze
Zinkbelagt, lackerat stål, Pulverlackerad
5 599  kr
Severin
1 589  kr
Severin
1 929  kr
Severin
3 359  kr
cozze
Zinkbelagt, lackerat stål, Pulverlackerad
3 649  kr