Duschset

I alla badrum har vi olika duschar beroende på hur inredningen ser ut. Några vill ha moderna badrum med duschar och badkar, medan andra nöjer sig med endast en klassisk dusch. Vi på Byggmax erbjuder snygga duschset i olika utförande och funktioner. Duschset kan finnas i en mängd olika färger, är du ute efter ett svart duschset eller kanske till och med ett krom duschset – vilket passar ditt badrum bäst?

Vad ska man tänka på när man köper duschset?

Duschseten finns i olika prisklasser beroende på vad du är ute efter och vilken budget du vill lägga på ditt badrum. Vi har både enklare varianter och lite mer stylade varianter med exempelvis takdusch. Då det finns många olika duschset att välja på kan det vara bra att tänka på vad du vill ha, ska det vara ett duschset med blandare? Eller en takdusch med blandare? Vilket märke ska du välja? Alla dessa frågor är något du behöver tänka över. I ett komplett duschset ingår stång, slang, duschhandtag eller takdusch, och väggfäste. Beroende på vilket set du väljer ingår även tvålhylla och andra funktioner som kan förbättra och underlätta din dusch. Du kan även välja att bara köpa en ny duschslang om det är den som behöver bytas ut. Vi har många varianter att välja mellan bland annat duschslang med munstycke.

Köp ett duschset hos Byggmax

Dags att förnya badrummet med ett nytt duschset? Vi har en mängd olika duschset och badrumstillbehör. Välkommen in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment.

Filtrera

81 träffar

Sortera på
150  kr
Hansgrohe
439  kr
100  kr
Grohe
Från 639  kr
FM Mattsson
669  kr
Duschy
299  kr
FM Mattsson
465  kr
Hansgrohe
469  kr
Gustavsberg
699  kr
Mora
tak och handdusch, ecosafe, easy-clean
3 059  kr
FM Mattsson
459  kr
Hansgrohe
8 375  kr
Damixa
549  kr
Hansgrohe
10 625  kr
FM Mattsson
899  kr
Adora
Krom
765  kr
FM Mattsson
2 499  kr
Deante
3 799  kr