Murblock

Här hittar du murblock för flera olika användningsområden. De passar både till ytterväggar och mindre konstruktioner som till exempel en egen utegrill.

Ett smidigt och mångsidigt material

Våra lättklinkerblock ger dig både en stabil konstruktion och en tidseffektiv murning. Dessa murblock har många fördelar. De gör att bygget blir mycket stabilt, dessutom har de också isolerande egenskaper och är tåliga mot mögel. Vill du ha en konstruktion som står länge och inte kräver mycket underhåll är det en fördel att bygga i material av den här typen. Hos oss på Byggmax hittar du också pedagogiska instruktionsfilmer om hur du gör när du sätter upp en vägg och hur du sedan putsar den. Att bygga behöver inte vara så svårt, bara man har rätt instruktioner. Vi hjälper dig gärna om du undrar över något.

Murblock kan användas till mycket

Som vi nämnde tidigare kan murblock användas till mycket. De passar för att skapa en vägg eller ett helt hus, men också för att lägga en stabil grund för ditt växthus. Materialet är lättjobbat och fungerar också att använda för mindre konstruktioner. Vill du till exempel bygga en utomhusgrill är dessa block optimala att använda. Vill du gå ännu längre går det att konstruera ett helt utomhuskök. Fördelarna med blocken är att de håller länge och är beständiga mot fukt och mögel. När du putsar dem får du också en mycket vacker yta som kommer göra dig glad i många år framöver. Hos oss på Byggmax kan du även ta hjälp av guider för hur du murar vägg med lättklinkerblock och gör en stödmur av block.

Köp murblock hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av murblock som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka murblock som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

4 träffar

Sortera på
Flera storlekar
38 95  kr
30 95  kr
39 95  kr
59 95  kr