Vattenkanna

Ge dina växter vatten på ett enkelt och smidigt sätt med en praktisk vattenkanna. Hos oss på Byggmax har vi vattenkannor i varierande storlekar för både inom- och utomhusbruk.

Stora och små vattenkannor

Oavsett om du har växter inomhus, på balkongen eller i trädgården så är vattenkannor ett användbart redskap för bevattning. Vattenkannor är nämligen en effektiv metod för att ge dina växter vatten utan risk för stänk. Inomhus passar det bra med lite mindre vattenkannor med smalt rör. De blir lättare att bära och det smala röret kan komma åt även den minsta krukan. För större trädgårdar med mycket planteringar kan det vara bättre med större vattenkannor. Vattenkannan kan då med fördel ha en stril för jämnare bevattning av jorden.

Köp vattenkannor hos Byggmax

Med vattenkannor blir vattningen av dina växter ett rent nöje. Vi på Byggmax erbjuder prisvärda vattenkannor för alla planteringar. Givetvis har vi även jord, blomkrukor, fröer och allt annat du kan tänkas behöva för en lyckad odling. Gör din beställning på vår hemsida eller besök någon utav våra Byggmax-butiker.

filter-white Filtrera

11 träffar

Sortera på
Finns i flera färger
Från 10  kr
Finns i flera färger
Från 10  kr
59 95  kr
Finns i flera färger
Från 10  kr
Hammarplast
Finns i flera färger
30  kr
Wijo
Finns i flera färger
Från 422  kr
Hammarplast
30  kr
Home it Garden
329  kr
Home it Garden
149  kr
Millarco
Lime
79 90  kr
Millarco
Orange/transparent
23  kr