Städutrustning

Hos oss på Byggmax hittar de flesta typer av städutrustning till ett bra pris. Vi har dammsugare, ångtvättar, produkter för fönstertvätt samt alla andra städartiklar du kan tänkas behöva.

Rent hus med Byggmax

Städning ses tyvärr ofta som ett nödvändigt ont. Men med rätt städmaterial går din städning genast lättare! Vi har ett stort sortiment av städutrustning så att du kan hitta precis vad du behöver för ditt hem. Vi har till exempel ett flertal grovdammsugare som gör jobbet enkelt för dig. Med en grovdammsugare kan du städa upp även efter svår nedsmutsning. Flera av våra grovdammsugare kan suga upp både vatten och torr smuts vilket gör dem extra välbehövliga för alla hemmafixare. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att städa överallt hemma och har därför städgrejer för bil, mattor, trädgård och självklart för de flesta inomhusmaterial. Att städa ska vara något man fixar i en handvändning.

Städning är lätt gjort

Varenda vrå av hemmet behöver städas då och då. Riktigt bra städutrustning till hemmet gör de extra lätt att. Ta gärna en titt på vara produkter för städning av kök och hushåll. Just kök är ett av de rummen i huset som behöver städas oftast och mest noggrant. Med en ångtvätt blir jobbet genast lättare! Våra ångtvättar används med fördel till kakelrengöring samt rengöring av kranar, spishällar och fläktkåpor. Alla våra produkter kommer med tydliga instruktioner så att just ditt städprojekt blir en enkel match! Glöm inte heller att köpa tillbehör till dina nya städprodukter. Vi har flera typer av handskar, moppar och hinkar så att du lätt kan fixa all typ av städning.

Köp billig städutrustning från Byggmax

Köp din städutrustning på Byggmax. Vi har riktigt prisvärda produkter som kommer underlätta vardagen för dig! Glöm trist städning, med rätt grejer går jobbet som en dans.

filter-white Filtrera

75 träffar

Sortera på
Kärcher
399  kr
59 95  kr
Bona
Moppstativ, Cleaning Pad och rengöringsmedel
399  kr
Vileda
129  kr
Vileda
129  kr
Vileda
199  kr
Bosch Power Tools
Finns i flera utföranden
Från 849  kr
Millarco
30 90  kr
Bosch Power Tools
669  kr
Wolfcraft
82  kr
24 95  kr
Vileda
139  kr
Bona
269  kr
Kärcher
4 909  kr
Vileda
79  kr
Millarco
Ø 5 cm, Ø 10 cm samt kulhuvud
129  kr
Bona
Golvmopp, mikrofiberduk och rengöringsspray
299  kr
Kärcher
109  kr
CleanXpert
169  kr
Wolfcraft
93  kr
Vileda
19 95  kr
Bona
Moppstativ, Cleaning Pad och rengöringsmedel
439  kr
Vileda
79  kr
139  kr
Bosch Power Tools
109  kr
30  kr
CleanXpert
119  kr
Kärcher
229  kr
59 95  kr
Vileda
99  kr
Kärcher
8 379  kr
Mikromopp med skaft
95  kr