Utomhusgolv

Om du snabbt vill skapa ett snyggt och användbart utomhusgolv är lättlagd trall ett av flera prisvärda och hållbara alternativ hos oss på Byggmax.

Njut mer av din uteplats

När det gäller utomhusgolv måste du använda ett material som klarar slitaget från väder och vind. Framförallt är det temperaturskillnaderna som gör så att golv utomhus kan ta stryk i längden. Alla våra produkter för det här ändamålet, till exempel våra kompositgolv, lever upp till högt ställda tålighetskrav. Du är alltså fri att välja ett golv som du tycker är snyggt och som passar in i ditt uterum, eller var du nu tänkt lägga det. Många anser att det är enklare att lägga golv ute än inne och det är ett mycket lämpligt projekt för hemmafixare. Flera av produkterna i den här kategorin är perfekta om du vill göra en balkong lite snyggare och skönare att gå på.

Vackert, underhållsfritt och skönt att beträda

Flera av våra produkter i kategorin utomhusgolv är i princip helt underhållsfria. Konstgräs och mattor kan behöva dammsugas ibland och om du köper en kvadratmeter mer än du behöver av ditt golv, kan du enkelt byta ut en del som tagit skada på grund av en olyckshändelse. Vi här på Byggmax är experter på utrustning och material som passar hemmafixare. Att lägga golv, till exempel golvtrall, ute är inte det minsta svårt och det nya golvet hjälper dig att på ett bättre sätt ta till vara på de sköna stunderna utomhus eller på balkongen. Ta en titt på våra alternativ och visualisera hur det skulle se ut din utemiljö.

Billigt utomhusgolv hos Byggmax

Utomhusgolv ger dig något varmt och vackert under fötterna, även när du sitter ute. Hos oss på Byggmax hittar du alltid kvalitetsprodukter till rätt pris.

8 artiklar

 1. Komposit Trallruta 30X30
  WPC, 6 st/förpackning
  -50% Tom 30/09
  Komposit Trallruta 30X30
  Pris från
  Ord. pris 100   kr Du sparar 50   kr Extrapris 50   kr
 2. Trallruta 30x30 Impregnerad FCS
  Golvplatta i trä
  -50% Tom 30/09
  Trallruta 30x30 Impregnerad FCS
  Pris från
  Ord. pris 21 95 kr Du sparar 10 97 kr Extrapris 10 98 kr /st
 3. Bergo XL
  Finns i flera färger
  Bergo XL
  Pris från
  219   kr /st
 4. Trallruta 50x50 Impregnerad FCS
  Golvplatta i trä
  -50% Tom 30/09
  Trallruta 50x50 Impregnerad FCS
  Pris från
  Ord. pris 49 95 kr Du sparar 24 97 kr Extrapris 24 98 kr /st

8 artiklar