Borrskruvdragare

Borrskruvdragaren är en kombination av en borrmaskin och en skruvdragare. Som namnet säger kan maskinen användas till att både borra och skruva med. Den har en chuck som borrarna kan sitta i och kräver en separat bitshållare för att använda bits. Bitshållaren fästes i chucken på samma sätt som borr. Kort sagt – en borrskruvdragare kan du använda till mycket.

Borrskruvdragare med ställbart moment

En borrskruvdragare har ofta två hastigheter och ställbart moment så den automatisk slår av när till exempel en skruv är fullständigt iskruvad. Då riskerar du inte att använda för mycket kraft och skruva ner skruven för långt. En borrskruvdragare fungerar bra till trä, gips, metall och plast. En borrskruvdragare går att använda till det mesta som exempelvis att regla upp en vägg eller sätta upp en tavla.

Borrskruvdragare med slagfunktion

Detta är en variant av borrskruvdragaren med skillnaden att den har slagfunktion i borrens riktning, alltså in i hålet som borras. Slagfunktionen är endast till för att borra i material som cement eller sten och ska absolut inte användas vid dragning av skruvar.

Batteri med högre Ah ger längre hållbarhet

Batterier till borrskruvdragare har olika många amperetimmar. Den lagrade energin i batteriet mäts i ampere-timmar (Ampere hours). Generellt har högre Ah längre hållbarhet per laddning men allt beror på hur hårt materialet är du jobbar i och hur hårt du kör maskinen.

Ska du välja en 12 v eller 18 v borrskruvdragare?

Det beror helt på vad du ska använda din borrskruvdragare till. Ska du bara skruva i en skruv eller borra ett hål då och då räcker en 12-voltsborrskruvdragare gott och väl. Och förutom att vara mer behändiga och kompakta är 12 volts maskiner billigare än sina 18-voltskusiner. Till de större projekten, till exempel om du att skruva i tusentals skruvar i ett trädäck eller ett staket bör du välja en 18-voltsmaskin. Den är helt enkelt större och starkare.

Köp borrskruvdragare på Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av borrskruvsdragare som du köper enkelt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken borrskruvdragare som passar dig. Välkommen!

Filtrera

16 träffar

Sortera på
Bosch Power Tools
Finns i flera utföranden
Från 899  kr
Stanley
18v, 2st Li-Ion 4,0 Ah batterier inkl väska
500  kr
Bosch Power Tools
Finns i flera utföranden
Från 1 079  kr
PowerPlus 18 V 35 Nm
80  kr
DCD709L2T-QW
Från 2 735  kr
Bosch Power Tools
Finns i flera utföranden
Från 939  kr
Bosch Power Tools
Finns i flera utföranden
Från 1 149  kr
Bosch Power Tools
1 379  kr
PowerPlus 18 V 40 Nm
Från 80  kr
Fatmax
2 144  kr
Bosch
18V 1X1,5Ah
989  kr
Bosch Power Tools
1 209  kr
Bosch Power Tools
1 039  kr
Greenworks
1 519 05  kr 1 599  kr
Hyundai Power Products
1 195  kr