Plastmatta

En plastmatta är en av de bästa mattor du kan ha. Först och främst är den slitsktark och har lång livslängd – en plastmatta håller ofta i minst 20 år. Dessutom är den lätt och smidig och ligger still på golvet och skulle du få en fläck är det bara använda en fuktig trasa. Beroende på vilket rum mattan ska vara i behöver du välja rätt typ. Plastmattor finns i främst två utföranden, plastmatta och våtrumsmatta.

Plastmattor är enkla att rengöra

Plastmattor är enkla att underhålla och du behöver inte behandla den med kemikalier som lack och olja eller slipa om det skulle uppstår repor. Har du plastmatta räcker det med en rengöring av dammsugaren och svabben. Har du limmat din plastmatta så kom ihåg att inte använda ångdammsugare. Då kan då limmet lösas upp av värmen.

Passar i många rum

En vanlig plastmatta fungerar nästan överallt i hemmet. Det kan dock vara extra fördelaktigt att lägga den i till exempel köket, hallen eller i barnrummet. I barnrummet väljer du med fördel en variant som är försedd med mjukt material på undersidan. Då fungerar mattan även som en ljuddämpare vid vild lek. Den gör inte heller lika ont att ramla på om olyckan skulle vara framme. Våtrumsmattan är en plastmatta som är anpassad för badrum och exempelvis tvättstuga.

Köp plastmatta hos Byggmax

Hos Byggmax får du alltid kvalitet till riktigt bra priser. Vi hoppas du ska hitta det plastmatta som passar ditt hem perfekt. Hos oss kan du smidigt handla billiga plastmattor till bra priser och kvalitet. Välkommen till Byggmax.

filter-white Filtrera

4 träffar

Sortera på
Plus
155  kr
Bergo
Finns i flera storlekar
9 995  kr
Bergo
Medium, 4,25*4,85 M Grå/Blå
6 995  kr
Bergo
Small, 3,03*3,64 M Grå/Blå
3 995  kr