Trädgårdstillbehör

Trädgårdstillbehör från Byggmax till ett bra pris. En välskött trädgård är inbjudande och känns välkomnande. Välj dekorativa tillbehör för extra trevnad, eller praktiska tillbehör, som en kompost.

Hissa flaggan i trädgården

Ingen trädgård är komplett utan en flaggstång. Hissa flaggan för att fira högtider och födelsedagar eller för att visa sorg vid dödsfall. Hos Byggmax hittar du flaggstänger på 4, 9 eller 12 meter. En regel som är traditionell är att en tredjedel av stången bör vara över husets taknock. Montagebeskrivning medföljer alla flaggstänger som du köper från Byggmax. För ett harmoniskt intryck, tänk på hur terrängen och närliggande träd står innan du monterar. Du kan även hitta flaggstänger som du monterar på husfasaden. Andra trädgårdstillbehör som du kan använda för att göra din trädgård till något alldeles extra är fågelmatare. Det är väldigt trivsamt att se de fina vinterfåglarna äta sig mätta i trädgården.

Praktiskt och bekvämt

Med några praktiska trädgårdstillbehör kan du göra din trädgård till en skön plats att koppla av i. Varför inte bygga en fin altan i tryckimpregnerat virke? Du hittar virke i alla olika sorters mått här på Byggmax och även utförliga instruktioner för hur du går tillväga. Att bygga en altan är ett roligt projekt som inte behöver vara särskilt svårt. Du kan även bygga en kompost med virket som är tryckimpregnerat eller ett golv till en av våra färdiga komposter. Skapa din egen trädgårdsjord för vårens odlingar och gör om din trädgård till en grönskande oas. Det är inte mycket som slår en välskött trädgård!

Köp trädgårdstillbehör hos Byggmax

Här hittar du produkter från bland annat Adela, Gop och Pisla. Hos oss hittar du alla möjliga sorters trädgårdstillbehör som du behöver för att göra din trädgård bekväm, unik och välskött.

filter-white Filtrera

495 träffar

Sortera på
Eglo
629  kr
Kirkedal
439  kr
Fiskars
491mm
450  kr
Jabo
335  kr
109  kr
Nordiska plast
Grå, 7 L
39  kr
Bosch
2 509  kr
Nordiska plast
Grå, 12 L
49  kr
Gardena
1/2"
79 95  kr
Laufen
4 399  kr
Kärcher
Universal rengöringsmedel till Kärcher produkter
149  kr
1 899  kr
Hasselfors garden
4 899  kr /helpall
Paalupiste
199  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 149  kr
Recal
90  kr
Siemens
24 949  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 160  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 39  kr
Recal
75  kr
Plus
8 959  kr
Plus
1 089  kr
Bosch
5 149  kr
Gallagher
1 649  kr