Krokar

Är det något som varje hushåll behöver så är det smart förvaring. Krokar och öglor är lätta att sätta fast och ger praktiska möjligheter till upphängning.

Praktiskt med skruvkrok

En praktiskt skruvkrok monterar du enkelt genom att skruva i den direkt i materialet. Ska du fästa något i taket eller hänga upp något tungt på väggen? Då borde du använda en plugg först. Det ser till att fästet är stabilt. Pluggdiametern motsvarar borrdiametern, förutom vid mycket mjuka underlag. Då gäller detta: Pluggdiametern - 1 mm = borrdiametern. Detta ger pluggen längre hållbarhet. Det räcker oftast att använda allroundpluggen i plast. Skruvkrokar har många praktiska användningsområden. Ifall du väljer krokar som är elförzinkade kan du hänga upp och samla elsladdar. Du kan även hänga upp gardiner eller dess omtag, eller varför inte använda den som en enkel krok i hallen?

Häng lampor med takkrok

Ett hem kan aldrig få för många praktiska lösningar. Genom att montera några enkla saker själv kan du göra ditt hem bekvämare. När du ska installera en taklampa i ett rum som har stuckaturer är det viktigt att tänka på helhetsintrycket. Här på Byggmax hittar du många olika sorters krokar och öglor som ser till att det färdiga resultatet blir snyggt och stilrent, utan att förstöra de vackra stuckaturerna. Har du betongväggar hemma? Missa inte våra starka betongkrokar. Innan du sätter igång att montera, tänk på att hitta en bra borrmaskin samt rätt pluggar till ditt projekt. Du finner det mesta du behöver här på Byggmax, samt många tips om hur du lyckas allra bäst.

Köp krokar och öglor hos Byggmax

Här hittar du alla möjliga sorters krokar och öglor. Takkrok, betongkrok, elförzinkade, skruvöglor och mycket annat praktiskt. Dessutom till ett mycket bra pris.

filter-white Filtrera

427 träffar

Sortera på
Habo
59 95  kr
Habo
Finns i flera storlekar
Från 24 95  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 49 95  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 44 95  kr
Habo
19 95  kr
Habo
84 95  kr
Habo
Finns i flera storlekar
30  kr
Habo
47 95  kr
Beslagsboden
149  kr
Beslagsboden
105  kr
Habo
68  kr
Beslagsboden
73 95  kr
Beslagsboden
149  kr
Habo
100  kr
Beslagsboden
165  kr
Habo
Finns i flera färger
Från 127  kr
Habo
Finns i flera färger
Från 99 95  kr
Habo
147  kr
Beslagsboden
165  kr
Habo
92  kr
Habo
72  kr
Habo
160  kr
Habo
197  kr
Habo
Finns i flera färger
Från 86  kr