Byggbeslag

Är du på gång att renovera där hemma? Hos oss hittar du olika typer av byggbeslag som exempelvis gångjärn. Kom igång med din renovering redan idag.

Byggbeslag för små och stora projekt

Är du i behov av byggbeslag? Vilken typ av beslag som du bör välja beror så klart på vilket ditt nuvarande projekt är. I vårt stora sortiment hittar du allt från stolpskor, som används vid gjutning, till skjutreglar som kan användas som lås på exempel toalettdörren. Här hittar du också en mängd olika vinkelbeslag. De tunnaste beslagen är lämpliga som bärband till enklare konstruktioner. Om du behöver beslag som kan bära kraftig vikt, hittar du produkter som är förstärkta och som används både till förband och till montering. Många av våra varor får ett billigare styckpris om du köper flera av samma vara. Hos oss lönar det sig att handla mer.

Beslag för en stabil grund

Till stugor och friggebodar kan vi erbjuda exempelvis varmförsinkade stolpskor. Dessa används som understöd av stolpar och pelare i konstruktioner. I vårt utbud finner du både U-skor samt L-skor med olika mått. Är du osäker på vilken storlek som du behöver till ditt projekt finns vi här för att svara på dina frågor. Om du exempelvis bygger en friggebod och har lagt grunden, är det dags att sätta upp träreglarna. Du hittar brädor, spik och skruv för alla tillfällen. Om du har satt upp stolpar och behöver fästa brädor i dessa ska du använda byggbeslag av typen L-stöd. Dessa är lämpliga om du bygger exempelvis en spaljé eller ett vindskydd.

Köp billiga byggbeslag hos Byggmax

Hos oss hittar du mängder av olika byggbeslag som gör ditt projekt mer stabilt. Produkterna är rostfria, tåliga och finns till ett bra pris.

filter-white Filtrera

195 träffar

Sortera på
Finns i flera storlekar
Från 39 95  kr
Millarco
Finns i flera storlekar
Från 25  kr
2 meter
299  kr
Millarco
Finns i flera storlekar
Från 53  kr
Miller's
Finns i flera modeller
Från 59  kr
Millarco
Finns i flera storlekar
Från 25  kr
Plus
Finns i flera storlekar
Från 42  kr
4st
29 95  kr
5st
29 95  kr
Habo
16x12mm och 20x17mm
47  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 215  kr
Palmako
299  kr
Habo
Finns i flera utföranden
Från 179  kr
Habo
70  kr
Habo
99  kr
Miller's
89  kr
Miller's
54  kr
Miller's
Finns i flera längder
Från 31  kr
Habo
149  kr
Miller's
115 70  kr
Habo
64  kr