Decklight

Dekorativa decklights ger verkligen trädgården ett lyft. Placera decklights runtom på din uteplats och få en inbjudande och lyxig utomhusmiljö. Välj på decklights i olika utföranden hos oss på Byggmax.

Vad är decklights?

Decklights är en typ av spotlight, men som till skillnad mot vanliga spotlights är integrerade i själva trädäcket. På så sätt skapas en upplyst och mysig utomhusmiljö runt exempelvis altanen och poolen. Det är även möjligt att sätta decklights i träpanel och bjälkar eller varför inte runt rabatter och stengångar. Decklights är utrustade med energisnåla LED-lampor som tål vårt nordiska klimat och ger ett fint ljus. Du kan sedan välja på decklights med olika funktioner såsom dimning och skymningssensorer. Med decklights finns därmed alla möjligheter att få den rätta utomhusbelysningen för just din uteplats.

Tryggt och snyggt med decklights

När mörkret faller på är det inte bara trevligt med decklights, utan de bidrar även till ökad säkerhet. Lyset från dina decklights gör att du har bättre översikt över trädgården och gör det svårare för oinbjudna gäster att ta sig fram. Decklights markerar dessutom gångområden och gör att alla kan gå säkert utan att ramla samtidigt som det ser mycket elegant ut. Med decklights skapar du helt enkelt både en trygg och trivsam miljö.

Köp decklights till bra pris hos Byggmax

Oavsett om du vill köpa en enskild decklight eller ett set med decklights hittar du det på Byggmax. Vi har allt du behöver för att få den ultimata utomhusbelysningen till din trädgård. Gör beställningen av dina nya decklights snabbt och smidigt på vår hemsida. Kolla sen gärna in vår guide för hur du installerar decklights på ett enkelt sätt.

Filtrera

7 träffar

Sortera på
454 30  kr 649  kr
LightsOn
1 399  kr
314 30  kr 449  kr
342 30  kr 489  kr
LightsOn
639  kr
419 30  kr 599  kr
LightsOn
1 499  kr