Batteridriven gräsklippare

En batteridriven gräsklippare är ett självklart val om du vill göra ett miljömedvetet val. Den passar också perfekt för dig som har en lite mindre gräsmatta eller normalstor villaträdgård, men funkar lika bra till större ytor. Den är smidig, tyst, lätt att hantera, snäll mot miljön och helt utan sladd.

Fördelar med batteridriven gräsklippare

Det finns många fördelar med en gräsklippare som drivs på ett batteri, den är sladdfri vilket gör att du slipper tänka på eluttag eller riskera att köra över sladden. Dessutom kan du röra dig flexibelt över hela din tomt. Denna typ av gräsklippare är tystgående, batteriklipparen har låg ljudnivå så du slipper störa grannar eller väcka andra. Dessutom är en batteridriven gräsklippare ett bra miljöalternativ, till skillnad från en bullrig bensinklippare som ger ut avgaser är gräsklippare med litiumbatterier betydligt snällare mot miljön.

För vem passar en batterigräsklippare?

En batterigräsklippare passar bäst till dig med en lite mindre eller vanlig villaträdgård med en normalstor gräsmatta. Om du behöver klippa gräset regelbundet och är ovan vid att hantera en gräsklippare så är en batteridriven gräsklippare ett bra val. Batteriklipparen är väldigt lätt att starta, använda och förvara och därför ett superbra alternativ för dig som inte är så van. De är dock även populära hos proffsbrukare just för att de är så smidiga att använda.

Köp batteridriven gräsklippare på Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av batteridrivna gräsklippare som du köper enkelt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken batteridriven gräsklippare som passar dig. Välkommen!

Filtrera

52 träffar

Sortera på
Stiga
3 289  kr
Alpina
1 885  kr
Stiga
8 995  kr
Bosch Power Tools
Finns i flera utföranden
Från 2 465  kr
Stiga
Klippbredd 42 cm, inklusive batteri och laddare
4 789  kr
Stiga
6 419  kr
Bosch Power Tools
Finns i flera utföranden
Från 3 649  kr
Stiga
Klippbredd 34 cm, inklusive batteri och laddare
3 889  kr
Bosch Power Tools
4 429  kr
Bosch Power Tools
Finns i flera utföranden
Från 3 939  kr
Bosch Power Tools
Finns i flera utföranden
Från 5 519  kr
Stiga
Klippbredd 46 cm, inklusive batteri och laddare
6 995  kr
Kärcher
2 819  kr
Stiga
9 389  kr
Texas
2 669  kr
Stiga
Klippbredd 41 cm, inklusive batteri och laddare
7 189  kr