Grill

Att grilla i trädgården är härligt året runt. Skaffa en ny kolgrill eller gasolgrill och njut av roliga stunder med familj och vänner.

Bjud in till grillfest

Drömmer du om att kunna bjuda in grannar och vänner på en riktig grillfest? Eller vill du kunna laga middag till hela familjen på grillen? Det är alltid trevligt att ha en större grill med plats att göra mat till många. I Byggmax stora utbud av grillar finns många storlekar och modeller. Tycker du om det klassiska att elda i grillen ska du satsa på en kolgrill. Det finns många varianter av klotgrillar på Byggmax.se. Vill du ha en modernare lösning som är lättare att reglera värmen på, är det smidigt med en gasolgrill.

Skapa mysig miljö vid din grillplats

Vi svenskar är ett grillande folk. Att välja grill är en hel vetenskap. Den kommer att vara centrum för aktiviteten i din trädgård vid många tillfällen. Det går att tillaga många typer av mat på grillen, så om du vill kan du flytta ut matlagningen många dagar under sommarhalvåret. På Byggmax finns allt för att skapa en trevlig miljö runt grillen på din uteplats. Utrusta altanen med möbler och dynor och arbeta med ljus från olika håll för att skapa mysig stämning. Att ha bra utebelysning gör att stunderna på altanen eller i trädgården kan förlängas längre in på kvällen och även lägre in på hösten.

Köp din grill och grillutrusning på Byggmax

Lägg grunden för trevliga stunder tillsammans med en bra grill från Byggmax. Välj mellan en mängd modeller i olika storlekar. Har du svårt att välja grill har vi mer information om hur du bäst väljer grill, vi har även en härlig trädgårdsguide som kan ge inspiration.

Filtrera

595 träffar

Sortera på
1x10kg
Från 64 95  kr
Muurikka
Finns i flera storlekar
Från 235  kr
-
199 95  kr
Muurikka
155  kr
1 500  kr
520  kr
Bluegaz
6 395  kr
Muurikka
Finns i flera storlekar
Från 2 295  kr
Muurikka
Finns i flera storlekar
Från 419  kr
Skandivaror
39 95  kr
Skandivaror
39 95  kr
Grillsymbol
12 449  kr
Char-Broil
6 589  kr