Pannlampa

En pannlampa är en oumbärlig utrustning och ger dig händerna fria samtidigt som det lyser upp framför dig. Det finns många olika typer av pannlampor att välja mellan, och det är viktigt att välja en som passar dina specifika behov och krav.

Olika modeller av pannlampa

När du väljer en pannlampa är det viktigt att tänka på dess ljusstyrka, batteritid och vattentålighet. Du vill ha en pannlampa som ger tillräckligt med ljus, med tillräckligt lång batteritid för att du ska kunna använda den under längre perioder. En vattentät pannlampa är också viktig för att säkerställa att den fungerar i alla väderförhållanden. Det finns olika typer av pannlampor att välja mellan, inklusive lätta och kompakta modeller samt mer robusta och kraftfulla pannlampor för svårare förhållanden. Oavsett vilken typ av pannlampa du väljer är det viktigt att se till att den uppfyller dina behov och krav för att säkerställa att du har den bästa utrustningen för ditt ändamål.

Köp pannlampa hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av pannlampor som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken pannlampa som vi kan erbjuda.

Filtrera

11 träffar

Sortera på
GP
Grön, 600lm
395  kr
GP
Från 529  kr
GP
Från 349  kr
Millarco
61  kr
GP
Svart/gul, 300lm
295  kr
GP
Svart/orange, 300lm
599  kr
Pannlampa Led 200Lm, inkl 3 st AAA
279  kr
GP
Svart/blå, 200lm
345  kr
Peli
498  kr
Millarco
71  kr
Peli
429  kr