Ytterdörrsats

Ytterdörrsatser från Byggmax snabbt, enkelt och till ett bra pris. Att känna sig säker hemma och att hemmet är säkert när man är borta är viktigt. En bra start är att ha ett godkänt lås till ytterdörren som ingen annan använt. Om ingen använt låset tidigare har du kontroll över alla nycklar. En ytterdörrsats består av nytt dörrhandtag, låscylinder, låshus och ett antal nycklar. Komplett lås till ytterdörr hittar du i Byggmax sortiment.

Du kan installera dörrlås själv

Att installera dörrlås på ytterdörren korrekt är viktigt. När du köper lås till ytterdörren medföljer alltid instruktioner för installering så att du ska kunna göra det själv. Ett lås är komplext och består av flera olika delar. En låscylinder för ytterdörr tillsammans med låshuset är kärnan i låset och fästs inuti dörren. Låscylindern är den del du sticker in nyckeln i. Om du vill ha hjälp att installera ett dörrlås kan du alltid ta hjälp av proffs. Om du vill göra det själv kan du köpa ett komplett lås för dörrlåset för att vara säker på att alla delar är kompatibla med varandra.

Hitta rätt lås till ytterdörren

Det kan vara svårt att veta vilket lås man ska välja till sin ytterdörr. Det första du ska tänka på är att en ytterdörr behöver vara mycket säkrare än en innerdörr. Det kan vara bra att välja ett mekaniskt lås till ytterdörren eftersom denna typ av lås har en tvåfunktionslåsning som gör det mer säkert samtidigt som det är enkelt att använda för hela familjen. Handla tryggt och säkert hos oss på Byggmax.

filter-white Filtrera

10 träffar

Sortera på
Habo
300  kr
Miller's
400  kr
Miller's
400  kr
Habo
Finns i flera utföranden
Från 906  kr
Habo
Finns i flera utföranden
1 350  kr
Habo
Finns i flera utföranden
Från 906  kr
Miller's
400  kr
Miller's
400  kr
Habo
Finns med olika antal
4 937  kr