Dekorsten

Förändra din trädgård med dekorsten i olika mått och färger. Det blir både fint och är praktiskt eftersom det håller kvar fukten i marken. Ska du köpa dekorsten har du hamnat helt rätt.

Skapa en kontrast i trädgården med dekorsten

Det är enkelt att förändra trädgården med dekorationsgrus. Du kan välja mellan olika sorters grus, som rött, svart-vitt, helsvart och helvitt. All dekorationssten vi har är av granit och det finns olika storlekar att välja mellan. Genom att lägga ut stenarna över trädgårdsgångar, runt träden eller längs husfasaden skapar du en effektfull kontrast. Välj en enstaka färg eller blanda olika färger i olika delar av trädgården för ett spännande blickfång.

Det är lätt att lägga dekorsten

Trädgårdsgångar och uppfarter får ett helt nytt liv med dekorsten. Om du vill undvika att stenarna blandas med jord och ogräs kan du lägga ut en markduk innan du lägger dina stenar. Ska stenarna ligga längs en gräsmatta kan det vara en bra idé att kantskära eller sätta en stenkant först. Då gör du det svårare för gräset att växa in i gruset. Det är lätt att dekorera med grus och det gör en stor skillnad i din trädgård.

Beräkna åtgång

En vanlig fråga när det kommer till dekorsten är ”Hur mycket dekorsten per kvadrat behöver jag?”. Svaret på detta är att det beror helt på vilken typ av dekorsten edu ska använda och hur stor yta som ska täckas. Om du klickar dig in på den produkt du är intresserad av kan du se en åtgångsberäkning du kan använda som underlag när du handlar hos oss.

Köp dekorsten från Byggmax

Byggmax har ett brett sortiment av olika sorters dekorsten. Förvandla din trädgård till något alldeles extra med hjälp av Byggmax - vi hjälper dig att nå drömmen! Du är alltid välkommen att besöka en av våra butiker och prata med ett av våra proffs i butiken.

filter-white Filtrera

20 träffar

Sortera på
Tumlad, 20-40mm
149  kr
Från 149  kr
100  kr
100  kr
149  kr
100  kr
20-40mm
139  kr
100  kr
Från 99 95  kr
Från 149  kr
100  kr
149  kr
100  kr
139  kr
149  kr
100  kr
Finns i flera färger
Från 291  kr