Bevattningsmunstycken

För att det ska gå enkelt och smidigt att sköta trädgården med alla blommor och planteringar under sommarhalvåret är ett bevattningsmunstycke ett måste. Hos Byggmax finns det mängder av olika vattenmunstycken för trädgården från kända varumärken som Hozelock och Grouw att välja på.

Vattenmunstycke metall eller plast, vilken ska du välja?

Då vi har ett stort sortiment på olika typer av vattenmunstycken finns det något för allas behov. Vi har allt från tryckspruta, sprinklerpistol, trädgårdsdusch, olika satser för sprutmunstycken. Det är bara att välja efter just ditt behov. Ett munstycke för vattenslangen ger ett bättre vattenflöde från slangen. Men hur vet du då vilket bevattningsmunstycke som du ska köpa? Det kan vara svårt att veta vad skillnaden är på den dyra i metall och den billigare varianten i plast. Egentligen är det ingen större skillnad på funktionen utan det som är den stora skillnaden är att den i metall är mer robust och tålig och har då en längre livslängd. Både den i plast och metall är perfekta som vattenslang munstycke för trädgården.

Välj rätt munstycke till vattenslangen

Det kan också vara bra att fundera hur och till vad du ska använda munstycket. Är det endast till blommor och planteringar? Eller kommer de användas för att tvätta av andra saker som till exempel blomkrukor eller fälgarna på bilen? Ska de användas till andra saker också kan det vara bra att köpa ett munstycke som har flera olika sprutmönster för olika behov.

Köp bevattningsmunstycken på Byggmax

Kom in i din närmsta butik eller online för att se hela vårt sortiment av bevattningsmunstycken. Ditt vattenmunstycke trädgård hittar du i Byggmax breda sortiment av trädgårdsartiklar. Välkommen in till oss i en butik nära dig eller handla direkt online. Önskar du läsa mer har vi även tips och inspiration för hur du kan hitta bästa lösningen för att bevattna din trädgård.

filter-white Filtrera

25 träffar

Sortera på
Gustavsberg
617  kr
Gardena
Rengöringsmunstycke 
99 95  kr
Gardena
Fem olika spraymönster
349  kr
Gardena
Rengöring och smutsborttagning
Från 319  kr
Einhell
Svart, Röd
999  kr
Millarco
329  kr
Einhell
Svart, Röd
1 149  kr
Millarco
219  kr
Hozelock
299  kr
Hozelock
188  kr
Hozelock
359  kr
Hozelock
419  kr
Gloria
919  kr
Gloria
699  kr
Hozelock
209  kr
Hozelock
229  kr
Hozelock
89 95  kr
Hozelock
279  kr
Grouw
69 95  kr
Hozelock
299  kr
Hozelock
319  kr
Hozelock
569  kr
Hozelock
499  kr
Hozelock
89 95  kr