Duschmunstycke & duschhandtag

Hos Byggmax hittar du duschslangar och handduschar från flera välkända varumärken som Mora, Oras och Grohe. Oavsett vilken inredningsstil eller preferenser du har så kan du hitta en handdusch och duschslang som passar just dig. Kanske tycker du det är viktigt att kunna justera vattenflödet eller ha en särskild stråltyp på handduschen, eller så tycker du det är viktigt att komma så billigt undan som möjligt. Vi har alla alternativ!

Handuschar med olika funktioner

Handduschar finns i många olika utföranden och färger. Handduschar kommer också med olika funktioner, en del duschmunstycken har enbart en stråltyp, andra kan ha flera stråltyper och speciella massage- eller vattenbesparingsfunktioner. Många handduschar är även utrustade med antikalkfunktioner som underlättar rengöringen och gör att kalkbeläggning förhindras. Välj en handdusch som passar in i ditt badrum och som har de funktionerna som du tycker är viktigast.

Köp handdusch hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av handduschar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken handdusch som vi kan erbjuda.

Filtrera

40 träffar

Sortera på
99 95  kr
129  kr
489  kr
Oras
269  kr
FM Mattsson
169  kr
Adora
Krom
229  kr
FM Mattsson
159  kr
FM Mattsson
125  kr
Grohe
299  kr
Adora
Krom
179  kr
Mora
239  kr
Adora
Krom
179  kr
Mora
109  kr
FM Mattsson
109  kr
50  kr
FM Mattsson
359  kr
Adora
Krom
165  kr
50  kr
Hansgrohe
589  kr
Oras
739  kr