Toalettstolar

Här hittar du prisvärda och praktiska lösningar inom WC. Vare sig du vill ha en toalett i fritidshuset eller i ditt bostadshus hittar du det i den här kategorin till ett bra pris.

Vägghängd toalettstol eller inte

När det är dags att sätta in en ny eller byta ut en gammal toa ska du först välja vilken som passar in i badrummet. En vägghängd toalettstol är ett bra val för dig som värdesätter att ha ett lättåtkomligt utrymme att städa. Det ger även ett estetiskt avskalat intryck med tanken som är inbyggd i väggen. Fördelen med en mer klassisk toalettstol är att det är lättare att komma åt ifall något går sönder, till exempel spolanordningen. Vad du väljer är mest en fråga om din egen smak, en del föredrar helt enkelt den ena framför den andra. Det är mycket viktigt att det blir rätt när du installerar WC, speciellt så avloppsröret inte blir för kort.

Kan jag montera toastolen själv?

Om du vill vara säker på att monteringen av toastolen för din bostad blir rätt bör du, om du inte själv har tillräckligt med kunskaper, anlita ett proffs. Proffsbyggt är vår egen tjänst som du kan köpa till ifall du vill ha hjälp med monteringen till ett fast pris. Letar du efter en bra lösning för WC i fritidshuset? Välj mellan en separerande torrtoalett, förbränningstoalett eller en mulltoalett som finns i olika storlekar. Dessa toaletter är enkla att installera själv genom installationspaket och instruktionerna som medföljer. Förutom olika toalettlösningar hittar du även annan prisvärd och praktisk badrumsinredning här på Byggmax.

Köp toalettstol hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av toastolar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken toalettstol som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

154 träffar

Sortera på
Ifö
3 099  kr
Ifö
3 199  kr
Ifö
4 499  kr
Kandre
Finns i flera färger
Från 1 749  kr
Hafsen
Passar till IFÖ Sign toaletter, med soft close & snabbfäste
399  kr
Hafsen
Passar till de flesta toaletter, med soft close & snabbfäste
399  kr
Hafsen
Passar till IFÖ Cera toaletter, med soft close & snabbfäste
399  kr
Ifö
3 499  kr
Kandre
Finns i flera färger
Från 1 789  kr
Kandre
Finns i flera färger
Från 1 749  kr
Duschy
458  kr
Ifö
4 399  kr
Laufen
717  kr
Ifö
1 443  kr
Laufen
2 401  kr
Duschy
518  kr
Ifö
4 099  kr
Kandre
Finns i flera färger
Från 1 749  kr
Ifö
Finns i flera utföranden
Från 419  kr
Laufen
1 652  kr
Ifö
Finns i flera utföranden
Från 422  kr
Ifö
2 899  kr
Duschy
549  kr
Geberit
Finns i flera färger
Från 4 659  kr