Toalettstolar

Här hittar du prisvärda och praktiska lösningar inom WC. Vare sig du vill ha en toalett i fritidshuset eller i ditt bostadshus hittar du det i den här kategorin till ett bra pris.

Vägghängd toalettstol eller inte

När det är dags att sätta in en ny eller byta ut en gammal toa ska du först välja vilken som passar in i badrummet. En vägghängd toalettstol är ett bra val för dig som värdesätter att ha ett lättåtkomligt utrymme att städa. Det ger även ett estetiskt avskalat intryck med tanken som är inbyggd i väggen. Fördelen med en mer klassisk toalettstol är att det är lättare att komma åt ifall något går sönder, till exempel spolanordningen. Vad du väljer är mest en fråga om din egen smak, en del föredrar helt enkelt den ena framför den andra. Det är mycket viktigt att det blir rätt när du installerar WC, speciellt så avloppsröret inte blir för kort.

Kan jag montera toastolen själv?

Om du vill vara säker på att monteringen av toastolen för din bostad blir rätt bör du, om du inte själv har tillräckligt med kunskaper, anlita ett proffs. Proffsbyggt är vår egen tjänst som du kan köpa till ifall du vill ha hjälp med monteringen till ett fast pris. Letar du efter en bra lösning för WC i fritidshuset? Välj mellan en separerande torrtoalett, förbränningstoalett eller en mulltoalett som finns i olika storlekar. Dessa toaletter är enkla att installera själv genom installationspaket och instruktionerna som medföljer. Förutom olika toalettlösningar hittar du även annan prisvärd och praktisk badrumsinredning här på Byggmax.

Köp toalettstol hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av toastolar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken toalettstol som vi kan erbjuda.

Filtrera

146 träffar

Sortera på
Vit, dubbelspolning
Från 899  kr
Ifö
2 995  kr
Biolan
Mörkgrå
4 095  kr
Polypropylen
Från 149  kr
Ifö
69 95  kr
Ifö
Vit, dolt s-lås
2 395  kr
Ifö
Från 329  kr
Laufen
För limning, inkl mjuksits
2 199  kr
Ifö
2 995  kr
Duroplast, med soft close-funktion
Från 299  kr
IDO
Mjuksits, för WC-stol Trevi
399  kr
Ifö
Vit, s-lås
2 689  kr
Ifö
3 395  kr
Purolett
Finns i flera färger
Från 22 495 50  kr Från 24 995  kr
Ifö
Vit, univerallås
4 619  kr
Biolan
6-146MM
495  kr
SwedishEcology
Vit
5 559  kr
Geberit
62 159  kr
Gustavsberg
3 849  kr
Hafsen
Passar till IFÖ Sign toaletter, med soft close & snabbfäste
399  kr
SwedishEcology
209  kr
Gustavsberg
399  kr
Laufen
Rimless, inkl mjuksists. För limning.
2 499  kr