Duschblandare

En ny duschblandare kan innebära både nya, smarta funktioner och ett inredningslyft för badrummet. Hos oss på Byggmax har vi dusch- och badkarsblandare i olika utföranden och designs till alla badrum.

Funktionella duschblandare

En duschblandare utgör flera viktiga funktioner i ditt badrum. Främst ser duschblandaren till att du kan ställa in rätt temperatur i duschen, men många modeller har även andra bra funktioner. Till exempel har vissa duschblandare spärr vid för hög temperatur och vattensparande teknologi. Tänk över vilka funktioner du värdesätter och utifrån det kan du hitta den rätta duschblandaren för dig. Glöm inte att mäta ordentligt och läsa produktinformationen så du är säker på att duschblandaren har korrekta mått för ditt badrum.

Duschblandare i olika designs

Din duschblandare gör mer än vad du tror för helhetsintrycket av ditt badrum. En ny dusch- eller badkarsblandare tillför därför inte bara viktiga funktioner till badrummet utan gör också mycket för stilen. På Byggmax kan du välja på duschblandare i olika design. Det finns duschblandare i en mer modern, minimalistisk design, men även mer klassiska med hjulreglage. Vi har både ett- och tvågreppblandare, beroende på vad du föredrar. Duschblandare finns dessutom i olika färger såsom krom och svart. Genom att byta ut detaljerna, exempelvis duschblandaren, kan du få in en ny stil i badrummet utan en stor renovering.

Köp duschblandare av hög kvalitet hos Byggmax

Oavsett om du önskar en ny dusch- och badkarsblandare för funktionerna eller för att få en ny stil i badrummet så hittar du den på Byggmax. Mixa och matcha gärna dusch- och badkarsblandaren med våra inredningsdetaljer till badrummet. Kolla in vårt utbud dusch- och badkarsblandare i lugn och ro på vår hemsida eller kom in till din närmsta Byggmax butik.

Filtrera

82 träffar

Sortera på
FM Mattsson
Från 1 000  kr
Grohe
1 395  kr
FM Mattsson
1 000  kr
Deante
349  kr
Hafsen
Finns i flera utföranden
Från 1 199  kr
Deante
849  kr
Deante
949  kr
FM Mattsson
1 649  kr
FM Mattsson
1 799  kr
Grohe
Från 1 399  kr
FM Mattsson
1 719  kr
FM Mattsson
1 789  kr
Hansgrohe
1 345  kr
Hansgrohe
1 595  kr
FM Mattsson
1 339  kr
Adora
Krom
1 265  kr
FM Mattsson
1 885  kr
FM Mattsson
1 695  kr
Mora
1 619  kr
Mora
1 849  kr
Adora
Krom
1 289  kr