Utrymningsstege

Gör dig redo för om olyckan skulle vara framme genom att ha en utrymningsstege. Utrymningsstegar är utmärkta som utrymmeslösning om fara uppstår. Välj utrymningsstege med passande längd för ditt hus från vårt sortiment på Byggmax.

Utrymningsstege – säkert och effektivt

Om det uppstår en brand kan elden sprida sig otroligt snabbt och vanliga utgångar kan bli blockerade. Det kan också vara svårt att hitta ut om röken hindrar sikten. I hus är det därför oerhört nödvändigt att ha utrymningsstegar. Genom att ha en utrymningsstege försäkrar du dig om att ni har en snabb och säker utgång ut från fönstret eller balkongen i huset. Utrymningsstegar kan även kallas brandstegar, och på Byggmax har vi utfällbara modeller som sitter på husfasaden. Detta betyder att när utrymningstegen inte används ser den ut som en smal list, men kan sedan fällas ut när behov uppstår. Stegen öppnas upptill med ett sprinthandtag. Av säkerhetsskäl kan utrymningsstegen inte öppnas nertill. Detta gör att du snabbt och effektivt kan fälla ut utrymningsstegen och ta dig ut.

Köp utrymningsstegar av hög kvalité på Byggmax

Utrymningsstegar är lika självklara som att ha brandvarnare i huset. Vi har stabila och lätthanterliga utrymningsstegar så du kan känna dig trygg. Sätt säkerheten först och beställ utrymningsstegar från Byggmax hemsida idag.

Filtrera

3 träffar

Sortera på
Scando
Finns i flera utföranden
Från 4 109  kr
Wibe
Finns i flera storlekar
Från 4 995  kr
Wibe
Finns i flera storlekar
Från 4 083  kr