Insexnyckel

Insexnycklar är små, praktiska handverktyg att ha i verktygslådan. Ska du exempelvis skruva ihop möbler är det mycket vanligt att använda insexnycklar. På Byggmax kan du välja på insexnyckelsatser med insexnycklar i olika dimensioner.

Hur fungerar insexnycklar?

Insexnycklar, även kallat sexkantnycklar, är ett handverktyg för att skruva insexskruvar. De är L-formade och har ett sexkanthål i skruvhuvudet. L-formen gör att du kan tillämpa hävstångsprincipen när du lossar eller drar åt skruvar med insexnyckeln. En del insexnycklar är även klotformade i ena änden vilket gör det lättare att hålla när du skruvar i trånga utrymmen. I en del insexnyckelsatser kan nycklarna dessutom vara monterade i ett praktiskt fällhandtag. Insexnycklar är helt klart ett ovärderligt verktyg för att skruva åt insexskruvar ordentligt.

Köp insexnycklar till bra pris hos Byggmax

I verktygslådan har insexnycklar en självklar plats. På Byggmax har vi insexnycklar och andra handverktyg du kan tänkas behöva till både små och stora projekt. Kolla in vårt utbud av insexnycklar och andra handverktyg här på vår hemsida eller i din närmsta Byggmax butik.

Filtrera

18 träffar

Sortera på
74 95  kr
Boxer
Finns i flera storlekar
Från 48  kr
Från 79 95  kr
Boxer
319  kr
Boxer
149  kr
Millarco
109  kr
Bondhus
395  kr
Bondhus
98  kr
Bondhus
329  kr
Bondhus
219  kr
Bondhus
149  kr