Projekt

Vi hjälper dig att lyckas med projektet

Vi har tagit fram hundratals utförliga steg-för-steg-guider som hjälper dig att lyckas, från start till slutresultat. Vilket är ditt nästa projekt? Välj kategori här nedan för att komma vidare till guiderna. 

Skapa en trevlig och praktisk utemiljö för årets alla säsonger. Bygg ett nytt förråd, en vacker pergola eller kanske fixa pool till sommaren? Vi har guiderna du behöver för att lyckas!

Dags för helrenovering av huset eller mindre innefix? Oavsett hur stort projekt du planerar har vi guiderna som hjälper dig att lyckas. Så kavla upp ärmarna och välj projekt, nu kör vi!

Dags att byta ut hemmets fönster och dörrar? Här hittar du guider och tips som hjälper dig att lyckas med montering, renovering och vad du ska tänka på innan du köper nytt.

Stora byggdrömmar eller mest lite fixarsugen? Här hittar du guiderna av det rätta virket! Renovera fasaden, fixa taket eller bli proffs på isolering – vi hjälper dig att förverkliga dina byggprojekt!

Sätt färg på dina projekt! Med de här guiderna navigerar du genom målarprojektet som vilket proffs som helst. Måla fasad, innervägg, fönster – vi hjälper dig att lyckas!

Här är guiderna till allt det där som ska fungera felfritt i hemmet – allt från att installera avlopp och fungerande ventilation till att montera ny toalett eller nya eluttag. Vi hjälper dig genom de vanligaste projekten!

Energieffektiva Gör det själv-guider

Många ser nyttan av att hitta nya energismarta lösningar för sitt hem. Genom att energisäkra våra hem kan vi spara både el och pengar, dessutom ser vi till att bli mer miljövänliga. Nedan har vi samlat våra bästa gör det själv-guider för att du ska kunna spara el.