Verktygslåda

Ingenting är mer irriterande än när du inte hittar just det verktyget som du behöver. Om du förvarar dina verktyg i en verktygslåda eller verktygsskåp kan du vara säker på att du hittar rätt verktyg när du behöver det.

Ordning och reda med verktygslåda

En verktygslåda leder till mer ordning och reda för dina verktyg vilket är viktigt då det är enkelt att tappa bort verktyg. Du samlar verktygen på en plats vilket gör att du alltid vet var du ska leta efter dem. I verktygslådan finns det olika utrymmen så att du kan organisera dina verktyg, på så sätt blir det ännu enklare att hitta rätt verktyg när du behöver det. Det är också smidigt att ta med dina verktyg till där du behöver dem om de är samlade i en verktygslåda. Om du behöver ett större utrymme för verktyg och när du behöver att flytta en större mängd verktyg enkelt är en verktygsvagn ett smidigt val. Ett verktygsskåp rymmer också mycket verktyg och är ett bra val att placera på arbetsbänken.

Köp verktygsvagn och verktygsskåp hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av verktygslådor och verktygsskåp som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken verktygsvagn som vi kan erbjuda.

Filtrera

39 träffar

Sortera på
Einhell
TC-TW 100
2 199  kr
Tecos
10 089  kr
199  kr
Einhell
LxBxH: 685x455x875 mm.
3 599  kr
Boxer
Finns i flera storlekar
Från 429  kr
Millarco
1 399  kr
Boxer
599  kr
Millarco
799  kr
Millarco
495  kr
Stanley
359  kr
Bosch Power Tools
145  kr
Bosch Power Tools
599  kr
Bosch Power Tools
509  kr
Millarco
1 949  kr