Hybridgolv

Ett hybridgolv är precis vad det låter som, det är ett golv där man kombinerat det bästa egenskaperna av olika golvtyper. Tack vare ett slitskikt av äkta trä och en kärna av mineralkomposit är hybridgolven i vårt sortiment en ny typ av golv som är både slittåligt och vattentåligt.

Hybridgolv för hela hemmet

Med Hybridgolvets unika egenskaper är det ett golv som kan användas i de flesta rum i hemmet, det passar lika bra i sovrummet som i de rum som har högre slitage så som kök och hall. Hybridgolvet går till och med att ha i badrummet då de är vattentåliga och har ett motstånd mot vattenstänk. Hybridgolven i vårt sortiment har ett ultrahårt topplack som är tåligt för slitage och med en vattentät mineralkärna vilket gör att dessa golv klarar de flesta påfrestningarna i vardagen.

Köp Hybridgolv hos Byggmax

Ett slittåligt hybridgolv är ett snyggt och hållbart val som ligger nära till hands för oss nordbor. Välkommen att kolla in vårt sortiment av olika hybridgolv som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka hybridgolv vi kan erbjuda.

4 träffar

Sortera på
Barlinek
Klickgolv 2G, 1,368 m2/pkt
699  kr /m2
Barlinek
699  kr /m2
Barlinek
Klickgolv 2G, 1,368 m2/pkt
699  kr /m2
Barlinek
Klickgolv 2G, 1,368 m2/pkt
699  kr /m2