Komposittrall

Visst vore det härligt med en altan som är underhållsfri, snygg och skön att gå på? En sådan altan kan du få med komposittrall. På Byggmax har vi allt du behöver för att kunna bygga den. Välj komposittrall i olika färger, utföranden och storlekar och bygg din drömaltan idag!

Vad är komposittrall egentligen?

Komposittrall är ett hybridmaterial av trä och plast. Kombinationen ger ett hållbart material som behåller sitt utseende över tid. Till skillnad mot trall i trä, finns det nämligen ingen risk för att komposittrallen spricker eller vrids. Många komposittrallar är dessutom skyddade med ett UV-resistent lager som skyddar mot solstrålar. Träet gör också att du kommer få en snygg och autentisk altan. På Byggmax har vi komposittrall i flera olika färger, så ta en titt och hitta din favorit.

Fördelar med komposittrall

Komposittrall ger inte bara en snygg altan, utan det ger också många fördelar. Du behöver inte längre bekymra dig om att behöva olja in eller behandla din altan. Innehållet av plast gör komposittrallen mer eller mindre underhållsfri. Den kan enkelt rengöras med högtryckstvätt, eller bara vatten och såpa. Gillar du och familjen också att gå barfota under sommardagarna så är detta inget problem med komposittrall. Med dess material finns det faktiskt ingen risk för stickor i fötterna. En del komposittrallar har också räfflad yta som leder bort vatten. Det gör komposittrall med räfflad yta perfekt för pool- och spaområden.

Bygg altan med komposittrall

När det väl är dags att bygga din altan eller terrass så görs det ganska enkelt med komposittrall. På Byggmax har vi komposittrall som monteras med startclips, monteringsclips och skruvar. Den ska läggas på ett bra underlag med luftcirkulation och avrinning. Startclipsen används sedan utmed trallens långsidor, där första brädorna placeras. Monteringsclipsen monterar därefter ihop dem bräda efter bräda. Kantskydd finns som tillbehör till en del komposittrallar för att få till ett enhetligt avslut. Med komposittrall kommer du få en altan eller terrass du kan njuta av. Vi på Byggmax erbjuder prisvärd komposittrall av hög kvalité. Har du frågor, eller behöver tips och råd kring komposittrall är du välkommen att kontakta oss. Vi vill hjälpa dig att ta ditt projekt från start till mål.

filter-white Filtrera

7 träffar

Sortera på
Kirkedal
Finns i flera utföranden
Från 399  kr
Kirkedal
Finns i flera utföranden
Från 399  kr
Kärnsund
Silver/Antracit, 2-pack, 1,26 M2/FÖRP, 8,4 LPM/FÖRP
999  kr /m2
Kirkedal
Alla färger
149  kr
Kärnsund
Silver/Antracit, 2-pack, 0,84 M2/FÖRP, 5,6 LPM/FÖRP
999  kr /m2
Kärnsund
Nougat/Kaffe, 2-pack, 0,84 M2/FÖRP, 5,6 LPM/FÖRP
999  kr /m2
Kärnsund
Nougat/Kaffe, 2-pack, 1,26 M2/FÖRP, 8,4 LPM/FÖRP
999  kr /m2